Bir Erkek Bir Kadın, 'Evli ve Çocuklu' Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1405372770.jpg

Demet Evgar ve Emre Karayel'in baş rolünde yer aldığı fenomen komedi dizisi ‘Bir Erkek Bir Kadın’ eylül ayında Fox TV’de başlıyor.

'1 Kadın 1 Erkek' adıyla TürkMax'te yayın hayatına başlayan dizi, Star TV'ye transfer olunca ismide değişip 'Bir Erkek Bir Kadın' adını almıştı. Fox Tv'de başlayacak dizinin ismi ise ‘Evli ve Çocuklu’ oldu.

Bando Yapım'ın yapımcılığını üstleneceği ‘Evli ve Çocuklu’, haftada iki gün cuma ve cumartesi akşamları ekrana gelecek saati henüz belirlenmedi. Dizinin ilk 10 haftası ‘doğum öncesi’ne ayrılıcağıda gelen haberler arasında.

Daha da merak ettim :X Zaten bir bölümünde bebek bakıyorlardı, cocukları sevme şekilleri bende baba olma isteiği uyandırıyordu :F

Arada büyük çocuk bakıcılıkları yaptıkları bölümlerde çok güzel oluyordu:X
Bekliyoruz bekliyoruz :oley:

@Forumdash Bırak şimdi yabancı diziyi müjdemi isterim, senin dizi başlıyor.:)
Yorumumu yazıyordum zaten :X Süpersin güzel haberleri sen veriyorsun bu aralar:X

Daha da merak ettim :X Zaten bir bölümünde bebek bakıyorlardı, cocukları sevme şekilleri bende baba olma isteiği uyandırıyordu :F

Arada büyük çocuk bakıcılıkları yaptıkları bölümlerde çok güzel oluyordu:X
Bekliyoruz bekliyoruz :oley:

Yorumumu yazıyordum zaten :X Süpersin güzel haberleri sen veriyorsun bu aralar:X
Daha önce açılmamıştır umarım, Her an kilitlemek için tetikte bekleyenler var.:A

Daha önce açılmamıştır umarım, Her an kilitlemek için tetikte bekleyenler var.:A
Valla hacı bilmiyorum ama çok pis konu acıyorsun:F Benim işime geliyor valla sayende site site dolaşip haber okumuyorum:X Tak foruma giriyorum sürgünüm bir konu daha açmiş:A Onları takma sen elleri tetikte beklerken bile yavaşlardır:F (kime gönderme yaptıysak artık:F)

Dizi Fox'a yakışacaktır.:A Karagül'ün ardından iyi gider eğer Cuamrtesi bizim Mehmet Akif'in dizisi yayınlanırsa onunda tutma ihtimali var al sana iki reytingli dizinin ardından güzel bir dizi. izlnir böylelikle.:D

Valla hacı bilmiyorum ama çok pis konu acıyorsun:F Benim işime geliyor valla sayende site site dolaşip haber okumuyorum:X Tak foruma giriyorum sürgünüm bir konu daha açmiş:A Onları takma sen elleri tetikte beklerken bile yavaşlardır:F (kime gönderme yaptıysak artık:F)
Saol dostum sen arkamda oldukça sırtım yere gelmez. :)

Dizinin hikayesi tükenmişti aslında Rtük'ten korkuya çocuk yapacaklar ama aslında iyide oldu. Bebek olayından mizahi malzeme çok çıkacaktır.:)

Saol dostum sen arkamda oldukça sırtım yere gelmez. :)

Dizinin hikayesi tükenmişti aslında Rtük'ten korkuya çocuk yapacaklar ama aslında iyide oldu. Bebek olayından mizahi malzeme çok çıkacaktır.:)
Hikaye sıkıntısı olmaz bu dizinin. Bildiğin gerçek hayattan kesitler hep:X Bebek olaylarında da çok malzeme çıkar:X

Şu an sen saçmaladın :F Batık olduğunu nerden çıkardın :D Ayrıca orjinalini dayanamayıp baktım hayran kaldım yine BAH gibi efsane dizi olacak görürsün :D

Yuhhh Bir Aşk hikayesini ne hale getirdi.:(
İlk 15 bölüm süper sonra dayanılır gibi değildi. Orjinal dışında iş yapamadı.

@sokak sanati Macide demedin hayret. :F Ben Nice Guy 1.bölümü izledim ki hiç Kore dizisi sevmem. Hikaye süper. Günahkar çok iddialı geliyor. :Z