Bir Diziyi Başa Dönüp Kaç Kere İzlediniz?

Asi Dizisi

Hergün bir iki videosunu izlerim ama bastan sona tüm diziyi en az 4 kere izlemisimdir :D

şöyle bişey var vadiyi 2003 ten beri düzenli olarak her hafta kaçırmadan izliyorum istisnasız tv de tekrarları olduğunda izliyodum hep kanal 7 de eski vadi beyaz tv de pusu onun dışında internetten sayısızca bölüm izlemişimdir ve sayısız video izlemişimdir net bi rakam veremiyorum ama vadi vadi vadi :d

takas post: 1377289' Alıntı:
şöyle bişey var vadiyi 2003 ten beri düzenli olarak her hafta kaçırmadan izliyorum istisnasız tv de tekrarları olduğunda izliyodum hep kanal 7 de eski vadi beyaz tv de pusu onun dışında internetten sayısızca bölüm izlemişimdir ve sayısız video izlemişimdir net bi rakam veremiyorum ama vadi vadi vadi :d
Beni geçmişmisindir acaba? :F

mrt-06 post: 1377292' Alıntı:
Beni geçmişmisindir acaba? :F

tabi geçmişimdir aga ben canım sıkıldıkça vadi videoları izlerim ve kendi gününde hiç kaçırmadım :D :wink:

Cennet Mahallesini ne zaman yakalasam izlerim. Yaklaşık bi bölümü 9-10 kez izlemişimdir. Keza Hayat Bilgiside öyle. Prison Breakide 3-4 kez bitirmişimdir

tabi geçmişimdir aga ben canım sıkıldıkça vadi videoları izlerim ve kendi gününde hiç kaçırmadım :D :wink:
Aga bende kendi gününde izlemek isterim ama derslerim var hele bu sene netten'de izlyemem herhalde sınava hazırlanıcam ama 1 sene daha devam ederse kendi gününde izlerim. :D :D

Bu arada sezon finaline son 3 bölümüm kaldı. :oley:

kvp post: 1377519' Alıntı:
Biran önce sezon finalini izle bence sezon finali enfesti ya
Son bölümlere doğru durgunlaşmıştı ama şuan izlediğim bölümler çok iyi geçen bölümde iyidi bakalım bu hafta izleyeceğim nasıl olacak sakın sezon finalini anlatma. :D :D

mrt-06 post: 1377533' Alıntı:
Son bölümlere doğru durgunlaşmıştı ama şuan izlediğim bölümler çok iyi geçen bölümde iyidi bakalım bu hafta izleyeceğim nasıl olacak sakın sezon finalini anlatma. :D :D
Evet son bölümler durgundu ama son 2 bölüm enfesti bence merak etme anlatmam

kvp post: 1377536' Alıntı:
Evet son bölümler durgundu ama son 2 bölüm enfesti bence merak etme anlatmam
Yeni sezonda Polat olmazsa hiç tadı kalmaz bence şuan Polat olmasa devam etmezdim. İnşallah ayrılmaz. :(

ayyyy eski kurtlar vadisini 2006dan beridir 100 defa izledim galiba hahaha bitiriyorum 3 ay sonra tekrar başlıyorum
pusuyu değil kurtlar vadisini ve yine başladım dayanamadım 6. bölümdeyim şuan :Z:Z:Z:Z:Z

Tatlı Hayat ve Dadı 4-5 :Z
Avrupa Yakası ''en az'' 7-8 :pala:

The Big Bang Theory 2.5 yakında 3 😛
Being Human 2 🙄
The Walking Dead Şubat'a kadar 1 kez daha izlicem umarım 🙂

Doktorlar heralde bi 5-6 olmuştur :D :D

daha doğrusu genel olarak izlediğim dizilerin tekrarlarına bayılırım

Sihirli annem 1000 defa 131 bölümünü
Arka sokaklar 1000 defa
selena 1000 DEFA
bezbebek 2 kere
RUHSAR 4 KERE