Polat Şaşmaz
Favori Üye
Arka Sıradakiler. Pc'mde 160 bölümünüde indirdim hala izliyorum.
160 mı ohhhha
- - - Ekleme - - -
Hatırlamıyorum çoğu diziyi kaç kez izledim
Arka Sıradakiler. Pc'mde 160 bölümünüde indirdim hala izliyorum.
Beni geçmişmisindir acaba?takas post: 1377289' Alıntı:şöyle bişey var vadiyi 2003 ten beri düzenli olarak her hafta kaçırmadan izliyorum istisnasız tv de tekrarları olduğunda izliyodum hep kanal 7 de eski vadi beyaz tv de pusu onun dışında internetten sayısızca bölüm izlemişimdir ve sayısız video izlemişimdir net bi rakam veremiyorum ama vadi vadi vadi![]()
mrt-06 post: 1377292' Alıntı:Beni geçmişmisindir acaba?![]()
Aga bende kendi gününde izlemek isterim ama derslerim var hele bu sene netten'de izlyemem herhalde sınava hazırlanıcam ama 1 sene daha devam ederse kendi gününde izlerim.
tabi geçmişimdir aga ben canım sıkıldıkça vadi videoları izlerim ve kendi gününde hiç kaçırmadım![]()
![]()
Vadinin mi
Aga bende kendi gününde izlemek isterim ama derslerim var hele bu sene netten'de izlyemem herhalde sınava hazırlanıcam ama 1 sene daha devam ederse kendi gününde izlerim.![]()
Bu arada sezon finaline son 3 bölümüm kaldı.![]()
Biran önce sezon finalini izle bence sezon finali enfesti ya
Evet Vadi'nin.![]()
Son bölümlere doğru durgunlaşmıştı ama şuan izlediğim bölümler çok iyi geçen bölümde iyidi bakalım bu hafta izleyeceğim nasıl olacak sakın sezon finalini anlatma.kvp post: 1377519' Alıntı:Biran önce sezon finalini izle bence sezon finali enfesti ya
Evet son bölümler durgundu ama son 2 bölüm enfesti bence merak etme anlatmammrt-06 post: 1377533' Alıntı:Son bölümlere doğru durgunlaşmıştı ama şuan izlediğim bölümler çok iyi geçen bölümde iyidi bakalım bu hafta izleyeceğim nasıl olacak sakın sezon finalini anlatma.![]()
![]()
Yeni sezonda Polat olmazsa hiç tadı kalmaz bence şuan Polat olmasa devam etmezdim. İnşallah ayrılmaz.kvp post: 1377536' Alıntı:Evet son bölümler durgundu ama son 2 bölüm enfesti bence merak etme anlatmam
Bencede Polat olmazsa tadı kalmaz reytingler dip yaparmrt-06 post: 1377594' Alıntı:Yeni sezonda Polat olmazsa hiç tadı kalmaz bence şuan Polat olmasa devam etmezdim. İnşallah ayrılmaz.![]()