bir dizi geliyor favoriforumuma

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,328
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
altıntas film yapımıyla ana caddeler adlı polisiye dizi çok yakında favoriforumumda

xemrexxx özel timden transfer
xainter baskomiser urumçi terörle mücadele ekibinden transfer
revan trafik şubeden transfer
çocuklar duymasın amir
mrt- 06 hayat bilgisi ögretmeni
ozan müdür
deniz 119 terörle mücadelenin amiri
besalet çocuk şube
behzat nartotik
dizi kolik cinayet şube
drag spor şube
ahlak şube engin
konuk oyuncular
pakize
polat alemdar

- - - Ekleme - - -

xemrexxx özel timden transfer
revan trafik şubeden transfer
çocuklar duymasın amir
mrt- 06 hayat bilgisi ögretmeni
ozan müdür
deniz 119 terörle mücadelenin amiri
besalet çocuk şube
behzat nartotik
dizi kolik cinayet şube
drag spor şube
ahlak şube engin
konuk oyuncular
pakize
polat alemdar

@XanTier ne ara oralara gittin :F

Yaz ayında çok iyi gidecektir yeni sezonda düşmeler söz konusu olabilir 😛

Sende girersin diziye konuk olarak :d

Biliyorum beni hep ekranlarda görmek isityorsunuz ama takvimime uymuyor.:) Hem bu sene 2 mi 3 mu ne dizide oynadim.Cok yorgunum tatil şart :)Yazın en az 3-4 hafta yokum 😕Yüzümü, ismimi dinlendireceğim, yeni sezonda yeni dizilerle inş tekrar karşinizda olacağim:) (Laa sanatçilar böyle havalanıyor demek empati yaptım hacı :F:F)

Biliyorum beni hep ekranlarda görmek isityorsunuz ama takvimime uymuyor.:) Hem bu sene 2 mi 3 mu ne dizide oynadim.Cok yorgunum tatil şart :)Yazın en az 3-4 hafta yokum 😕Yüzümü, ismimi dinlendireceğim, yeni sezonda yeni dizilerle inş tekrar karşinizda olacağim:) (Laa sanatçilar böyle havalanıyor demek empati yaptım hacı :F:F)

sanatçı olsan hiç çekilmezmişsin ya ne bu böyle :D Sen şimdi birde kendine şekil için müzik yapmaya da kalkarsın :F :F Action yakışmaz sana dram iyi gider :D

seni yaz için yeni bir diziye gönderdim @Forumdash senaryosu pompy reyize ait olacak gene artık yapımcı koltuğuna geçiyorum :F

sanatçı olsan hiç çekilmezmişsin ya ne bu böyle :D Sen şimdi birde kendine şekil için müzik yapmaya da kalkarsın :F :F Action yakışmaz sana dram iyi gider :D

Müzik yaparim tabi:F:F House müzik elektro müzik, ne kadar az sesimi kullanacağim müzik turu varsa onu yaparım.Görselliğimle sahne showumuda yapardim :F:F

Dram derken Aşk-ı Memnu filan? İçersinde + yaşlarin doldugu sahneler:X

- - - Ekleme - - -

seni yaz için yeni bir diziye gönderdim @Forumdash senaryosu pompy reyize ait olacak gene artık yapımcı koltuğuna geçiyorum :F
Ben Fİnn mi oldum :X Saol nerde Jönlük var orda benim:F:F

Müzik yaparim tabi:F:F House müzik elektro müzik, ne kadar az sesimi kullanacağim müzik turu varsa onu yaparım.Görselliğimle sahne showumuda yapardim :F:F

Dram derken Aşk-ı Memnu filan? İçersinde + yaşlarin doldugu sahneler:X

- - - Ekleme - - -

Ben Fİnn mi oldum :X Saol nerde Jönlük var orda benim:F:F

pompy reyize bırakıcam ama senaryoyu rıza babını küçükken yetimhaneye bıraktığı çocuk çıkabilirsin :F