Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,951
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Aşırı iyi sahneler vardı, bir iki tane attım sonra kendin alıştın@Dosi zorla alıştırdı biraz evet :S
Halka'ya zorla başlattım ama sonunu getirdi mi hatırlamıyorumO kadar iş varken buna alıştırdıysa helal olsun @Dosi
O kadar iş varken buna alıştırdıysa helal olsun @Dosi
Bir iki tane attım dediğine bakma, tam şu aşağıdaki foto modunda "bu izlenecek, sonra şu, ardından şu.." diye diye bir baktık ki ben ondan önce izler hale gelmişim beynim yıkanmış...Aşırı iyi sahneler vardı, bir iki tane attım sonra kendin alıştın@Gerekli24
Ben de bir Hekimoğlu'nda deneseydim gerçi House varken bakmaz Hekimoğlu'naAşırı iyi sahneler vardı, bir iki tane attım sonra kendin alıştın@Gerekli24
------
Halka'ya zorla başlattım ama sonunu getirdi mi hatırlamıyorum
@Dosi zorla alıştırdı biraz evet :S
O kadar iş varken buna alıştırdıysa helal olsun @Dosi
Kız destere bize fakesini @Tolstoyevski diye yutturmasın 😱 yasak elma mı izliyormuş tols tols 😱 ne Bülent ablam ne @serhatt böyle dönmedi be 😱Aşırı iyi sahneler vardı, bir iki tane attım sonra kendin alıştın@Gerekli24
------
Halka'ya zorla başlattım ama sonunu getirdi mi hatırlamıyorum
Forumda herkes gizlice yasak elma izliyor zatenKız destere bize fakesini @Tolstoyevski diye yutturmasın 😱 yasak elma mı izliyormuş tols tols 😱 ne Bülent ablam ne @serhattböyle dönmedi be 😱@Çiğdem @Angelica @slhttnmtl @kerem @ Zeyno @Emre Ozansoy @DarkLegenD @Maskeli Fedai @eskici
@Maskeli Fedai 'de izliyorKız destere bize fakesini @Tolstoyevski diye yutturmasın 😱 yasak elma mı izliyormuş tols tols 😱 ne Bülent ablam ne @serhatt böyle dönmedi be 😱@Çiğdem @Angelica @slhttnmtl @kerem @Zeyno @Emre Ozansoy @DarkLegenD @Maskeli Fedai @eskici
@Çiğdem nasıl sinyaller alıyor sormak lazım.Kız destere bize fakesini @Tolstoyevski diye yutturmasın 😱 yasak elma mı izliyormuş tols tols 😱 ne Bülent ablam ne @serhatt böyle dönmedi be 😱@Çiğdem @Angelica @slhttnmtl @kerem @Zeyno @Emre Ozansoy @DarkLegenD @Maskeli Fedai @eskici
@Çiğdem nasıl sinyaller alıyor sormak lazım.
@Tolstoyevski e biz birinin fakesi diyorduk acaba kimdi şuan tamamen aklımdan çıkmıs durumda birisine benziyor diye takılıyorduk ama hergün okadar çok şey üretiyordukkı gelmiyor aklıma şuanKız destere bize fakesini @Tolstoyevski diye yutturmasın 😱 yasak elma mı izliyormuş tols tols 😱 ne Bülent ablam ne @serhatt böyle dönmedi be 😱@Çiğdem @Angelica @slhttnmtl @kerem @Zeyno @Emre Ozansoy @DarkLegenD @Maskeli Fedai @eskici
Susana be ne ele veriyon beni@Tolstoyevski e biz birinin fakesi diyorduk acaba kimdi şuan tamamen aklımdan çıkmıs durumda birisine benziyor diye takılıyorduk ama hergün okadar çok şey üretiyordukkı gelmiyor aklıma şuan
Ben desterenin fakesinin @slhttnmtl olduğunu düşünüyorum gelir gelmez öyle hissetmiştim selo de bana diyor birde@Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @MEnes @eskici @cookies
Kaplumbağa suratlı emojiden sıkılmıs demekki böyle bir çözüm bulmusSusana be ne ele veriyon beni
Yo o kimliğim ortaya çıkmasın diyeydiKaplumbağa suratlı emojiden sıkılmıs demekki böyle bir çözüm bulmus
Ben daha seninle tanısmadan hissettim zaten eyşanın ömeri tanıması gibiYo o kimliğim ortaya çıkmasın diyeydi)
E az şeyler mi oldu eskidenBen daha seninle tanısmadan hissettim zaten eyşanın ömeri tanıması gibi
Atacan gibi yetkilerim kalmıs seni gece bir banlıyayım kimsede bişi anlamaz kim banladıya gidersinE az şeyler mi oldu eskiden
Aa buranın admini falan yok mu alsınlar yetkileriniAtacan gibi yetkilerim kalmıs seni gece bir banlıyayım kimsede bişi anlamaz kim banladıya gidersin
Fok başkan olarak gelAa buranın admini falan yok mu alsınlar yetkileriniNeyse ki haber yollar açtırırım banımı
Şifremi unuttumFok başkan olarak gel
Sen osun kesin faceyede şifremi unuttum gelemiyorum diyordun 😱😱😱Şifremi unuttum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?