'Bir Deniz Hikayesi' Dizisinin Başrol Oyuncuları Belli Oldu!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,126
Puanı
1,059
thumbnail_1409988281.jpg

Kanal D'nin yeni sezonda yayınlanacak olan Erler Film imzalı yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi'nin başrol oyuncuları belli oldu.

Başrolünde Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Küçük Ağa dizilerinde rol alan Emir Berke Zincidi'nin yer alacağı projenin diğer başrol oyuncuları, daha önce Ömre Bedel ve Kaçak dizilerinde rol alan güzel oyuncuları Begüm Birgören ile, Dedektif Memoli ve Kara Para Aşk dizileriyle tanınan Emre Kızılırmak olarak belirlendi.

Yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un oturduğu Bir Deniz Hikayesi, Eylül'de Kanal D'de!

begum6_17534933834ee30d3613db5.jpg

fc5b7f7047472e6d85256fff7f4759d4.jpg

Ay bayılacam şimdi bu seçimler ne böyle :(

Küçük Ağa 2 geliyor işte tutarsa Emir Berke faktörüyle tutar ama Küçük Ağa gibi oranlar alması imkansız tabii. :D

begüm birgören nasıl bir güzelliktir ya. tütütüh maşaAllah. yalnız şu emir berke denen çocuğa uyuz oluyorum. sidikli nolcak :A

Ay yok artık başrol oyuncularına bakar mısınız? :(

Tutmaz bence bu dizi, hiç beğenmedim oyuncuları. İzlemeyi düşünmüyordum zaten. :)

Bu ergen hala sektörde iş buluyor, Erler Film Zeki Alasya'dan sonra bu çocukla da uzun süreli anlaşma yaptı galiba :D

şu çocuğa uyuz oluyorum ya isterseniz kızın yorumlarda gıcık çok gıcık bir çocuk şımarık aynı zamanda neymiş küçük ağa bunun sayesinde reyting alıyormuş daha tatlı çocuklar var misal kocamın ailesindeki kız nedir yapımcıların bu emir hayranlığı

@Çiğdem- ayy simdi bayilcam kpada yan rolde olan ve kimsenin sevmediği adami başrol yapmislar.Kizinda modasi gecti bence :(

Bu diziyi izlemem.Kucuk agada bircem oynuyordu ondan beni cekmisti :)

@Çiğdem- ayy simdi bayilcam kpada yan rolde olan ve kimsenin sevmediği adami başrol yapmislar.Kizinda modasi gecti bence :(

Bu diziyi izlemem.Kucuk agada bircem oynuyordu ondan beni cekmisti :)
ayy şuu çocuğu görünce cinlerim tepeme çıkıyor çocukları seven birisi olarak sinir olmaya başlıyorumbukadar itici bir çocuk hiç görmedim ben cnm :F:F:F

Rezalet seçimler iş başında , Bu dizi tutmazsa Emir Berke sayesinde tutmaz, nasıl bir gıcık ettirdilerse artık.

Tam Ömür'üm ( Begüm Birgören) için seviniyordum :ZVe bir de ne göreyim Aman Tengrim o Sevimsiz çocuk.. :(
Kadın 5 yılda bir dizi yapıyor ve oynaya oynaya şu sevimsiz çocukla oynuyor :T
Yeni dizisine sevinsem mi sevinmesem mi? bilemedim.
Emre Kızılırmak ile Begüm Birgören uyumlu da olurdular :(