'Bir Deli Rüzgar' Final Yapıyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
d219e808-d8ec-46ef-a02d-189cfa4604e4.jpg

FOX TV'nin sevilen dizisi ''Bir Deli Rüzgar'' final yapıyor!

Yapımcılığını TMC Film'in, yönetmenliğini Altan Dönmez'in, senaristliğini Volkan Gürses’in üstlendiği, kadrosunda Berk Cankat, Almila Ada, Pınar Deniz, Hatice Aslan, Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu'nun yer aldığı dizi 6. bölümüyle izleyiciye veda edecek.

'Bir Deli Rüzgar' final bölümüyle Cumartesi akşamı FOX TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Pastelden Cumartesiye dizi bekliyorum. Başka kimse dikiş tutturamadı o güne.:)

6.bölüm gelecek haftaya denk geliyor yalnız

Berk Cankat'ın art arda patlayan 3. şarkılı dizisi. Aslında yetenekli bir oyuncu ama bir türlü tutunamadı. Pınar Deniz'e de yazık oldu, VS sonrası ilk dizisinin patlaması üzücü. :(

Bu arada dün dizinin 5. bölümü yayınlandı yani 6'da bitiyorsa gelecek hafta, 3 Kasım'da bitiyorsa 8. bölüm olması lazım. Ona göre düzelttim ama yanlışım varsa söyle. :D @Yiğitt

Berk Cankat'ın art arda patlayan 3. şarkılı dizisi. Aslında yetenekli bir oyuncu ama bir türlü tutunamadı. Pınar Deniz'e de yazık oldu, VS sonrası ilk dizisinin patlaması üzücü. :(

Bu arada dün dizinin 5. bölümü yayınlandı yani 6'da bitiyorsa gelecek hafta, 3 Kasım'da bitiyorsa 8. bölüm olması lazım. Ona göre düzelttim ama yanlışım varsa söyle. :D @Yiğitt
Aynı anda düzeltmişiz, ben de diyorum 8. bölümü ben ne ara yazdım? :A Haftaya bitiyormuş, düzelttim. :(

Yazık oldu diziye :( Daha hiçbir diziye bağlanmayacam :T:

Berk’in, Pınar’ın, Almila’nın ve Hatice Aslan’ın emeklerine yazık oldu. :( Keşke 13’te bitse...

Yani 13 bölüm gideri vardı ama Adı Zehra'ya acıyan kanal bu diziye acımadı işte. Geçmiş olsun.