Bir Dönem Arda Kural Vardı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060

Bir dönem 'Leonardo DiCaprio' olarak anılan Arda Kural, şimdilerde neler yaptığını ve neler yapacağını Star TV'ye verdiği röportajında anlattı!

Lise Defteri'nde canlandırdığı 'Ediz' karakteriyle ve daha sonra Emret Komutanım'da canlandırdığı 'Ferit' karakteriyle büyük beğeni toplamış olan Arda Kural, geçtiğimiz yıllarda hastalıklar ve bunalımlarla boğuşmuştu. Hastanede de kalan Kural, taburcu olduktan sonra oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı. O gün bugündür hiçbir yerde gözükmeyen Kural'ın Star TV'de verdiği röportajdaki görüntüsü, sevenlerini üzdü.

İşte video;

Arda Kural, iyi bir oyuncuydu ama daha sonra yaşadıklarından dolayı, kendisini göremedik. Bıraktı, hayata küsmüş gibi gözüküyor ve hatta konuşmakta da zorlanıyor. Hatta cümlesinde "bu dünya ağır geldi bana" diyor. Umarım kendine gelir, güçlü olur. Bir zamanlar tanıdığımız o ayağı yere sağlam basan, güçlü karakterleri canladıran Arda Kural gibi olur.

Reactions: Hazem and Aserat
Gerçekten çok üzücü bir şey. "Deliye bak, kafayı sıyırmış." diyenleri gördükçe sinir oluyorum ama...
Herkes mutlu olduğu bir dünyada yaşamalı. Arda Kural da bunu tercih etmiş, bundan size ne! Ki aslında mantıklı da konuşuyor, çoğu yerde haklı buldum kendisini...

Dediğim gibi herkes nasıl mutluysa öyle sürdürmeli hayatını. Diğer insanlara göre yön vermemeli, kendi kararlrını kendi vermeli. Acınacak bir halde de değil kendisi. Ailesi ve her şeye rağmen hala seven küçük bir hayran kitlesi de var. Ve kesinlikle Kimse de "magazin malzemesi" diye yaklaşmamalı ona.
Tamam, hiçbir zaman öyle spottların altında yaşayan birisi olmadı, ama insanlar onu biraz rahat bırakmalı...

Belki çok olağanüstü bir oyuncu değildi; ama iyiydi, işinin hakkını veriyor ve umut vaat ediyordu. Yer aldığı projeleri de ilgiyle izlerdim. "Eyvah, Kızım Büyüdü", "Lise Defteri", "Emret Komutanım"... Bu arada gençliğinde gerçekten de Leo'nun gençlik dönemlerine oldukça benziyormuş. Benim de temennim kısa zamanda toparlanması, güçlü olması ve geri dönmesi. Hayat onu yıkmamalı, aksine yaşadığı tecrübeler onu daha da olgunlaştırmalı ve güçlendirmeli. Genç bir yaşta bu hallere düşmesi çok üzücü bir durum...

Bu arada muhabirin hala "Hayranlarına söylemek istediğin bir şey mı?" diye sorması saçmaydı, onu da belirtmeden geçmek istemiyorum...

Not: Star Haber'in bu azmini de takdir etmeli bu arada. En azından kendisinin son durumunu öğrenme fırsatı bulduk, ama dediğim gibi muhabir bazı anlarda saçma sapan sorular sormasaydı daha iyi olurdu...

Son düzenleme:
İyi bir oyuncuydu ve işinin hakkını veriyordu ama birden kayboldu ne olduysa yazık oldu tv'lerde görmek güzel olurdu.

Reactions: Aserat
Özellikle Emret Komutanım'daki Ferit karakterini çok beğeniyordum.

Kurşun Bilal'in ilk bölümünde de mükemmmel bir performans göstermişti. Keşke devam edebilseydi.

Tekrardan televizyon da görmek dileğiyle

Çok geçmiş olsun

Gerçekten geçmiş olsun, çok üzüldüm durumuna. Severdim kendisini, her şey düzelir umarım onun için.

Çok üzüldüm haline ya önünde parlak bir gelecek olabilirdi.

Adam kendi istediği gibi yaşıyor bizede saygı duymak yaraşır. Ama insan yinede bir rolde görmek istiyor.

Güzel oyuncuudu dizilerın aranılan oyuncusuydu kuzenlerımde harıkaydı