Bir Bulut Olsam, Tekrarlarıyla tv2'de!

Galip Derviş olabilir, ama 3. sezon bitip final yaptıktan sonra denenebilir ancak. Yine de ondan yeni bir Kanıt yaratılabilir bence... :)

Yakında Ulan İstanbul'u başlatabilirler bence, hem yeni bölümlere de katkısı olur... :)
Ulan İstanbulu bende geçenlerde gündüz kuşağı Kanal D yada Tv2 olarak düşünmüştüm. :) Gelse iyi olur aslında.

Ulan İstanbulu bende geçenlerde gündüz kuşağı Kanal D yada Tv2 olarak düşünmüştüm. :) Gelse iyi olur aslında.
Ama 11.00 olmaz o zaman müsait değilim, sadece 18.30 olursa daha güzel olur bence. Hem bölümler daha yavaş biter... :)

Yalan Dünya desem, zaten her yaz yayınlanıyor. Küçük Ağa olmaz, Ankara'nın Dikmeni başka kanalda. Tam komedi olmasa da Umutsuz Ev Kadınları'nı tekrar başlatabilirler bence. İlk sezon ve ikinci sezonun ilk kısımları gayet iyiydi... :)

Ama 11.00 olmaz o zaman müsait değilim, sadece 18.30 olursa daha güzel olur bence. Hem bölümler daha yavaş biter... :)

Yalan Dünya desem, zaten her yaz yayınlanıyor. Küçük Ağa olmaz, Ankara'nın Dikmeni başka kanalda. Tam komedi olmasa da Umutsuz Ev Kadınları'nı tekrar başlatabilirler bence. İlk sezon ve ikinci sezonun ilk kısımları gayet iyiydi... :)
Sanmıyorum. :)
Ulan İstanbul en mantıklı dizi gibi görünüyor. :)

Biraz eskilere gidip hatırlamaya çalışmak istiyorum, ama Kanal D çoğunlukla drama kanalı oldu hep. ÖBGZK olur belki, daha önce yayınlanamdı galiba tv2'de... :)
ÖBGZ iyi gitmemişti, Kanal D tekrarını vermişti. :)
Tekrarı iyi gidecek dram değiller malesef. :)
Yaprak Dökümü en mantıklısı dramda. :)

ÖBGZ iyi gitmemişti, Kanal D tekrarını vermişti. :)
Tekrarı iyi gidecek dram değiller malesef. :)
Yaprak Dökümü en mantıklısı dramda. :)
Bir daha aynı acıyla uğraşamam vallahi. Geniş Aile veya Ulan İstanbul olmalı. Belki kısa vadede Bizim Yenge veya Annem Uyurken (aklıma öylesine geldi) de yayınlanabilir... :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy