Bir Başkadır'ın 2. Sezonu Geliyor! | Netflix

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,159
Puanı
1,060
547976-289796608.jpg

Netflix'in 5 yıl önce ekranlara gelen fenomen yerli dizisi Bir Başkadır'da sürpriz gelişme!

12 Kasım 2020'de yayına giren ve kısa sürede büyük bir ilgi gören Berkun Oya imzalı yapım, 4 bölümlük ikinci sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Öykü Karayel, Fatih Artman, Nur Sürer gibi ilk sezonda yer alan isimlerle birlikte Okan Yalabık'ın da kadrosunda bulunacağı dizinin çekimleri aralık ortasında başlayacak ve bir ay sürecek.

İstanbul'da yaşayan farklı insanların kesişen öykülerini konu alan yapım, son dönemin en iyi dizileri arasında sıkça gösterildi.

Kaynak: Sonsöz Arena

İlk sezonu bayağı izlenmişti bu dizinin. Ben de çok sevmiştim. 2. Sezonu da güzel olacaktır. TV dizilerinin birer birer bittiği günlerde dijitale ilgi her geçen gün artıyor. Sevindirici. Bir de blu nun saklı dizisi vardı. Tutmadı denip yarım kalmıştı. Onun 2.sezonu gelse süper olur.

Valla diziyi o kadar unuttum ki iyi mi oldu kötü mü oldu fikrim yok. :A İlk sezonu çok iyiydi orası kesin, tekrar izlerim belki ikinci sezona geçmeden.

Çok eşsiz ve güzel bir işti, 5 yıl ara iyi olmadı, yine kendini izletecektir, bekliyoruz...

Diziye dair arabadaki o oyun sahnesi hariç aklımda kalıcı bir şey kalmamış. Zamanında severek izlediğimi hatırlıyorum sadece. İkinci sezonu izler miyim bilmiyorum. Çok geç bir karar.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Diziye dair arabadaki o oyun sahnesi hariç aklımda kalıcı bir şey kalmamış. Zamanında severek izlediğimi hatırlıyorum sadece. İkinci sezonu izler miyim bilmiyorum. Çok geç bir karar.
Bir Başkadır yorum konusunda yorumlamıştınız siz diziyi, ordan bakıp hatırlarsın artık :A

Netflix, Stranger Things ve Wednesday’de de aynı haltı yaptı. Sezonlar arasında yıllar var :A

Ben şimdi mecburen Bir Başkadır ilk sezonunu yeniden izleyeceğim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir Başkadır yorum konusunda yorumlamıştınız siz diziyi, ordan bakıp hatırlarsın artık :A

Netflix, Stranger Things ve Wednesday’de de aynı haltı yaptı. Sezonlar arasında yıllar var :A

Ben şimdi mecburen Bir Başkadır ilk sezonunu yeniden izleyeceğim :A
İkinci sezonu izleme mecburiyetin yok :A
Stranger Things tekrara bağladı diye bırakmıştım zamanında

• Güldürdün
İkinci sezonu izleme mecburiyetin yok :A
Stranger Things tekrara bağladı diye bırakmıştım zamanında
Ben TV dizilerine başlamamak için dijital platformlara sarıyorum :A

Sen dayanamayıp Güller ve Günahlar’a da başlamışsın :A Aynadaki Yabancı bitmese aynı gün 3 dizi :A

Stranger Things yeni sezonu ay sonunda gelecek, önceki sezonları yeniden izledim unuttuğum için :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben TV dizilerine başlamamak için dijital platformlara sarıyorum :A

Sen dayanamayıp Güller ve Günahlar’a da başlamışsın :A Aynadaki Yabancı bitmese aynı gün 3 dizi :A

Stranger Things yeni sezonu ay sonunda gelecek, önceki sezonları yeniden izledim unuttuğum için :A
Yok ben sadece bir diziyle kaldım.
Dizilerin hepsine yol verdim sayılır :A

• Güldürdün
İlk sezonu yayınlanalı 5 yıl olmuş abi.Cidden dün gibi geliyor.Neyse 2.sezonda izlenilir elbette şans vereceğim.

Son zamanların en sürpriz haberi. Aradan 5 yıl geçti niye şimdi yapılıyor denmiş ama zaten bu diziye devam edilme düşüncesi yoktu Netflix de mini dizi olarak lanse ediyordu. Berkun Oya da bu işe devam etmeyip yeni projeler yaptı ama muhtemelen aklına devam ettirecek bir fikir gelince devamına ikna olundu. Netflix de yerelde en çok izlenen işlerinden birinin sürdürülmesine dünden razıdır zaten. 4 bölüm olması üzücü olsa da bunca yıllık bekleyişin hakkını verdiği sürece idare ederiz.