'Bir Annenin Günahı' Dizisinin Kadrosu Belli Oldu! Mert Yazıcıoğlu Hangi Karakteri Canlandıracak?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX'un merakla beklenen yeni dizisi 'Bir Annenin Günahı'nın oyuncu kadrosu belli oldu!

Yapımcılığını Limon Film'in, yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun üstleneceği, senaryosunu Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan'ın kaleme alacağı dizinin kadrosunda; Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Pamir Pekin, Didem İnselel, Engin Benli, Gökçe Özyol, Burak Demir, Deniz Barut, Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Mina Derman, Deniz Ertürk, Koray Elibol, Ilgaz Kaya ve Alihan Türkdemir gibi isimler yer alıyor.

Çekimleri bu hafta sonu başlaması beklenen ve Filipinler'de yayınlanan “A Mother’s Guilt”den ülkemize uyarlancak olan dizide Mert Yazıcıoğlu 'Yusuf' karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Kod adı 'Bir Annenin Günahı' yakında FOX'ta!​

Son düzenleme:
Reactions: Angelica and Aserat
Kadro yıkılıyor resmen... 😱 Sezon sonuna yaklaşmışken yayına çıkması hata gibi...
Cuma gününe gelecektir büyük ihtimalle.

Gökçe Özyol, Onuryay Evrentan ve Alihan Türkdemir'de güzel takviye olmuş.

Dizi kadrosu çok sağlam da bence şuan yayınlanmamalı 5 6 bölüm için yeni sezona girerken açılışı yapsa daha iyi olur.

Reactions: Emre Ozansoy
Dudu Reis ve sümsük Özlem de Melis Müdür'ümün peşinden gelmiş. 😱
@serhatt @alperuz @kerem

Yeni açıklananlardan Ümmü Putgül, Onuryay Evrentan, Engin Benli, İsmail Düvenci, Alihan Türkdemir derken bayağı iyi kadro olmuş keşke yeni sezonda başlasaydı.

Bence de başlatıp harcamasınlar Nisan'da başlatmak çok saçma olur.

Reactions: Aserat
Bence de başlatıp harcamasınlar Nisan'da başlatmak çok saçma olur.
Senaryosu iyiyse tutar Avlu da mart sonunda başlayıp tuttu. Bu kadro da boş işe imza atmaz bence.

Gerçi benim umrumda olan asıl dizi Avlu çünkü ana kadrodan Demet Evgar, Nergis Öztürk, Ayça Damgacı, Selen Seyven ve Çağdaş Onur Öztürk dışında herkes farklı dizilere dağıldı. Herkesi nasıl toplarlar merak ediyorum.

Niyet edilirse toplanır bir şekilde. Diziden umutluyum ben garanti tutar

Reactions: Aserat
yapımcısı kimdi lo

Çok iyi kadro kurulmuş, sevdim kadroyu. Keşke yeni sezona kalsa, bu saatten sonra yeni dizi başlamasını doğru bulmuyorum. Yolu açık olsun.