'Bir Annenin Günahı' Dizisinin Afişi Yayınlandı!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,126
Puanı
1,059
1604576066321.jpeg
Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi Bir Annenin Günahı’nın afişi yayınlandı.

Başrollerinde Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu ve Simay Barlas’ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Filiz Gülmez’in oturduğu Limon Film imzalı dizi kendi ayakları üzerinde duran ancak çocuğu için suç işlemek zorunda kalan bir annenin dramı ve bu gerçekle sınanacak iki gencin aşk hikayesini anlatıyor.

Bir Annenin Günahı, çok yakında Kanal D’de başlıyor.

E3EF3E84-F673-43AB-BA2E-6C960714D22D.jpeg
F69F8D3F-E91F-4DA7-AAC7-142CD88B61F3.jpeg

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Gizmen and Angelica
Afişi ben de beğendim. Yayınlanan fragmanlar da ilgi çekici görünüyor ama rengi bir tık karanlık gibi geldi bana fragmanların.

İyi görünüyor ama biraz iç karartıcı olmuş dizinin kendisi de böyle olursa işi zor. :A

Oyuncuların isimlerinin ve Pamir Pekin’in eklendiği güncel afiş konuya eklendi.

Ekli dosyayı görüntüle 94721Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi Bir Annenin Günahı’nın afişi yayınlandı.

Başrollerinde Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu ve Simay Barlas’ın yer aldığı, yönetmen koltuğunda Filiz Gülmez’in oturduğu Limon Film imzalı dizi kendi ayakları üzerinde duran ancak çocuğu için suç işlemek zorunda kalan bir annenin dramı ve bu gerçekle sınanacak iki gencin aşk hikayesini anlatıyor.

Bir Annenin Günahı, çok yakında Kanal D’de başlıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 95048Ekli dosyayı görüntüle 95053
Afiş güzel bakalım dizi nasıl olacak 🤔

Forum İstatistikleri

Konular
172,090
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo