Bir Aile Hikayesi’nde Kim Kimdir?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,606
Reaksiyon puanı
62,923
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
65590


FOX’un yeni dizisi Bir Aile Hikayesi’nde kim kimdir?

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem Sak, Alper Saldıran, Seren Şirince, Serkan Ercan ve Ali Seçkiner Alıcı'nın paylaştığı yapım, dünya çapında büyük ilgiyle takip edilen ‘This Is Us’tan ekranlara uyarlanıyor.

Bir Aile Hikayesi, ilk bölümüyle Cumartesi 20.00’de FOX’ta!

65579


REYHAN GÜNEŞ (Songül Öden): Zengin bir ailenin kızıyken Cem’e aşık olup büyük hayallerinden vazgeçmiş. Tok gözlü ve fedakar. Cem daima evdeki iyi polis olduğundan kötü polislik ona kalıyor. Üç çocuğunu birbirinden ayırmamak için çok çabalıyor. Hepsinin dertleriyle ayrı ayrı uğraşıyor.

65580


CEM GÜNEŞ (Celil Nalçakan): Şefkat ve sevginin vücut bulmuş hali. Dünyaya Reyhan’ı sevmek için geldiğine inanıyor. Babasından hiç aferin alamamış bir çocuk olarak büyüdüğü için kendi çocuklarını koşulsuz sevmeye ant içmiş.

65581


BERK GÜNEŞ (Birkan Sokullu): Çocukken kurduğu hayallerin aksine otuzlarına geldiğinde kendini tam bir fiyasko olarak buluyor. Reklam oyunculuğundan ibaret olan kariyeri ona para ve popülerlik getirse de, o artık “gofret güzeli” olarak anılmak istemiyor. En büyük destekçisi ise ikiz kardeşi ve hayattaki tek engeli kendisi. Mutluluğunu sabote etmek gibi bir huyu var.

65582


MAHUR GÜNEŞ (Olgun Toker): Hep en iyisini başarmak, en mükemmeli becermek zorunda. Hayat tecrübeleri yüzünden herkesten daha çok başarmak zorundaymış gibi hissediyor. Çok iyi bir aile babası, çok iyi bir iş adamı, çok iyi bir evlat olmuş hep. Onun sorunu bu; o çok iyi. Çok iyi olmak adamı yorar, bitirir. Mahur yere yığılana kadar savaşanlardan.

65583


BESTE GÜNEŞ (Elçin Afacan): Çocukluğundan beri en büyük sıkıntısı fazla kiloları. Güzelliğinin, kendi kıymetinin farkında değil. Ne annesi kadar iyi bir anne olacağına, ne de babası kadar özel bir adam bulacağına inanıyor. Kendini sevmeyi bir becerebilse her şeyi başarabilecek ama farkında değil.

65585


MÜJDE GÜNEŞ (İrem Sak): Kendinden emin, sezgileri kuvvetli bir kadın. Cengaver bir anne… Kocasını çok iyi tanıdığı, zaaflarını iyi bildiği için hep en doğru zamanda müdahale ediyor. Duygularıyla hareket etmekten ziyade akılcı. Yüzleşmelerden kaçınmıyor, lafı eğip bükmüyor. Karşısındakini yaralasa da her zaman dürüstlükten yana.

65586


ERDEM BEYAZ (Alper Saldıran): Yaşadığı büyük depresyonun ardından her şeyini kaybetmiş ve küllerinden doğmuş. Pasta yaparak hayata dönmüş ve sonunda kendi pastanesini açmış. Tatlıya, keyif verici şeylere çok düşkün, acıyla mesaisinin bittiğine inanıyor. Kalbi çok kırık olduğundan birine yeniden güvenmesi zor. Hayat ise sürprizleriyle ezberini bozacak.

65587


DERYA TEPELİ (Seren Şirince): En büyük aşkı oyunculuk. ‘Aç kalırsın, iş bulamazsın’ gibi uyarılara kulağını tıkamış, şimdi bedelini seve seve ödüyor. Kirasını zor ödüyor, arkadaşları onu dizilere burun kıvırdığı için fazlaca “idealist” buluyor. Mesleğine ve mesleğinin çilesine aşık. Berk gibilere tahammülü yok ama tesadüfler onları bir araya getirecek.

65588


NEDİM ÖZÇELİK (Serkan Ercan): Cem’in en yakın dostu, dert ortağı. Delikanlılıktan beri beraber hayaller kurmuşlar, beraber karanlık yollardan dönmüşler. Cem ona ‘kader arkadaşım’ diyor; çünkü beraber aşık olmuşlar, aynı zamanlarda evlenip baba olmuşlar. Ama Cem’den sakladığı büyük bir sırrı var.

65589


ŞAKİR MUTLU (Ali Seçkiner Alıcı): Çok iyi bir kemancı olup hayatını düzene sokabilecekken yanlış yollara sapmış. Hayatı pişmanlıklarla dolu. Tam benden bu kadar dediği bir sırada karşısına çıkan büyük bir sürpriz ona yaşamak için sebebi oluyor, yeniden…
 
  • Harika
Reactions: Angelica

dreamy

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
21 Temmuz 2016
Mesajlar
14,129
Reaksiyon puanı
11,729
Puanı
710
Nedim’in sakladığı sırrı eğer değiştirmedilerse söyliyim de çıldırın. :A @Aserat @xBUGRAx
 
  • Güldürdün
Reactions: Aserat