"Bir Aşk Hikayesi" Final Yapıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve başrollerini Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez'in paylaştığı "Bir Aşk Hikayesi" dizisi final yapmaya hazırlanıyor.

FOX'ta Salı akşamları ekrana gelen dizi bir kaç ay önce yayın hayatına başlamıştı. Reytinglerde oldukça başarılı bir sonuç elde eden dizi final yapmaya hazırlanıyor. Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan'ın haberine göre dizi bir kaç hafta sonra final yapacak.

FOX diğer gençlik dizileri Babam Sınıfta Kaldı ve Sana Bir Sır Vereceğim'i de yayından kaldırdığını hatırlatalım.

B3ctt2p4iAK0jEG7d3vH1iTi.jpg

Bitecek olması iyi yaz aylarında iyi gidiyodu yeni sezonla birlikte kötü gitmiyodu ama orta karar ilerliyodu.

Yazın ki bölümlerini kaçırdım dizinin.Geçen sezon ki bölümlerinin hastasıydım oysa ki.Final yapmadan izlemediğim bölümleri kapatmak istiyorum.Eğer korkut ölürse çok kötü olur..

fox için çok iyi reytingler alıyor bence sezon sonunu görmeli ayrıca kaynak da hiç güvenilir değil :)

Bir Twitter fenomeni daha bitti)) twittircilar artık dizileri TV'den izlemeyi ogrenmeli)))

O kafana kanal kanal gezdiler yazık daha beyaza gitceklerdi)) diziyi orjinalinden kopardilar saçma sapan şeyler yapıyorlardı. Gönül kızına dna Testi yaptırmadan kızı olduğuna inandı üstelik oğluna düşman yaptılar))) bu senaristler hangi kafayla yazıyor anlamak mümkün değil.. Türk anneleri oğullarına çocuklarına kanı kaynar aksini türk insanına inadiramazsiniz))) dün ustelik Allaha isyan vardı tabiki de bitirsein)))

FOX gençlik dizilerini bitirirerek dramlar başlatır Karagül gibi :T: nede olsa Karagül kanalın en iyi işi :)

Son Dakika Gelişmesi! Bir Aşk Hikayesi 2-3 hafta içinde bitiyor! FOX'tan gelen cevap! Nettir arkadaşlar! Yeni dizi yolda ama Medyapım tarafından. :) @Fks14

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy