Bir Aşk Hikayesi 19.Bölüm Fragmanı

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
BİR AŞK HİKAYESİ

Bir Aşk Hikayesi, yeni bölümüyle Salı 19.45'de FOX'ta!

Bir Aşk Hikayesi 19.Bölüm Fragmanı
nı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yeni bölümün hemen ardından yayınlandı zaten fragman...Artık öğrensinler sıkılcam yoksa...:(

Ekli dosyalar

• BROaGXdCMAAyaxN.jpg
    BROaGXdCMAAyaxN.jpg
    47.9 KB · Hit: 12
  • BROZv7NCIAAN9g9.jpg
    BROZv7NCIAAN9g9.jpg
    73.7 KB · Hit: 11
  • BROWUpSCMAACnV4.jpg
    BROWUpSCMAACnV4.jpg
    73.9 KB · Hit: 12
  • BROVJrgCcAAUM25.jpg
    BROVJrgCcAAUM25.jpg
    85.7 KB · Hit: 11
  • BROVYy3CQAAsXH_.jpg
    BROVYy3CQAAsXH_.jpg
    78.5 KB · Hit: 11
O zamanda heyecan olmaz :X Hemen açıklanmaz da zaten Cennet geldi bu mesela daha uzayacak gibi duruyor :X

[h=5]BİR AŞK HİKAYESİ 19. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

“Bu yaşıma kadar beni aramamış anneyi ne yapayım ben?”

Korkut Cennet’e Gönül’ün gerçek annesi olduğuna inandırmaya çalışırken hiç beklemediği bir cevap alır. Üstelik Cennet de onun kadar yaralı ve acı çeken biridir. O da Korkut gibi ölüme yürümekten çekinmez. Kaderin yanyana getirdiği bu iki insan için artık hiçbir şey aynı olmayacaktır. Diğer tarafta Ceylan Korkut hakkında tüm gerçekleri öğrenir ama bilmediği bir şey daha vardır. Korkut annesine oğlu olduğunu anlatan bir cd bırakır. Bu arada tahmin edemeyecekleri bir kişi iki aşığı yanyana getirmek için inanılmaz bir şey yapar. Artık mutlu sona tek bir adım kalmıştır...[/h]

BİR AŞK HİKAYESİ 19. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

“Bu yaşıma kadar beni aramamış anneyi ne yapayım ben?”

Korkut Cennet’e Gönül’ün gerçek annesi olduğuna inandırmaya çalışırken hiç beklemediği bir cevap alır. Üstelik Cennet de onun kadar yaralı ve acı çeken biridir. O da Korkut gibi ölüme yürümekten çekinmez. Kaderin yanyana getirdiği bu iki insan için artık hiçbir şey aynı olmayacaktır. Diğer tarafta Ceylan Korkut hakkında tüm gerçekleri öğrenir ama bilmediği bir şey daha vardır. Korkut annesine oğlu olduğunu anlatan bir cd bırakır. Bu arada tahmin edemeyecekleri bir kişi iki aşığı yanyana getirmek için inanılmaz bir şey yapar. Artık mutlu sona tek bir adım kalmıştır...

İyi bir bölüm olacak.Ceylanın bilmediği şey Korkutun kafasındaki kurşun veya Gönül'ün annesi olmasıdır büyük ihtimal.

- - - Ekleme - - -

Barışamadı gitti bunlarda...:(

Bir Ceylan Salaklık yapıyor bir korkut saçmalıyor dizi böyle devam ediyor...:(

Yeni bölümü bekliyoruz...:)