Bir Şarkısın Sen ATV'de Başlıyor !

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,808
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Pınar Altuğ'un sunduğu Bir Şarkısın Sen programı yakında ATV'de başlıyor.

Programın daha önce Star TV'de yayınlanacağı duyurulmuştu. Ancak program daha sonra bazı nedenlerden dolayı başlamadan yayından kaldırılmıştı.

Programın ATV'de tutup tutmayacağı ise şimdiden merak konusu...

httpwwwbirsarkisinsennet-440424101351.jpg

bu nedir bir yarışmamıdır konuyu açan arkadaş biraz ayrıntıya girseydi..

Resimde ayrıntı vermiş :)

" Türkiye'nin mucize sesli çocuklarını arıyor "

tamam ben resmi görmemiştim.... daha öncede benzeri vardı atv de, yine pınar altuğ ile erol evgin sunmuştu. bu sefer erol evgin yoksa izlenme oranları bayağı düşer..

hiç sevmiyorum bu tür programları ama zamanında rating anlamında başarılı olmuştu bu program.. yne olabilr ama ben sevmiyorum..

Zamanda basarili olmustu ama bu sefer pek basarili olamaz bence. Hayirli olsun.

Reytingleri iyiydi programın... Seçilen çocukların yeteneği önemli... Daha önceki programda oldukça başarılı çocuklar vardı... yazın için iyi bir program olabilir, cumartesi günleri yayınlanır diye düşünüyorum...

Tutup tutamasi cocuklara bagli. gecen sefer gibi yetenekli cocuklar cikarsa bayagi ses getirir.formati degistirip acun gibi komedyenlik yapan dans eden cocuklarida formata dahil edilirse birinci olur.. ha bide acun gibi yetenekli kopek mopek bulmalari lazim :)))))))

Tutup tutamasi cocuklara bagli. gecen sefer gibi yetenekli cocuklar cikarsa bayagi ses getirir.formati degistirip acun gibi komedyenlik yapan dans eden cocuklarida formata dahil edilirse birinci olur.. ha bide acun gibi yetenekli kopek mopek bulmalari lazim :)))))))

(acun gibi yetenekli köpek) bulmaları imkansız:))))))

Çocukları sömürmek gibi geliyor biraz bana, pek sevmiyorum, LED ışıklarının zararı da defalarca yazıldı.

Tanıtım Fragmanı :

Moderatörün son düzenlenenleri:
bunun erol evginli versiyonunu izlemiştim .. aynı proğramın erol suz hali .. çok renkli bir çocuk çıkarsa bir kaç hafta iyi reyting alır ama fazla sürmez bu izlenme oranları .. çocuklarda iş yoksa bu proğram bir kaç hafta sonra biter..