Bir İzdivaç Programı da TV8'den Geliyor!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,543
Reaksiyon puanı
59,835
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Songul-Karli-TV8-ile-anlasti-2104.jpeg


Son yıllarda oldukça ilgi gören, ATV'de Esra Erol, Fox TV'de Zuhal Topal, Star TV'de Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunuculuğunu üstlendiği evlilik programlarına bir yenisini de TV8 ekliyor!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de başlayacak olan programın sunuculuğunu daha önce Fox TV'de Uğur Arslan ile Su Gibi adlı izdivaç programını sunan ünlü türkücü Songül Karlı üstlenecek. Programın içeriği sadece izdivaç ile de sınırlı değil; maddi zorluk çekenler, şifa bekleyenler de programın içeriğinde yer alacak.

Songül Karlı'nın sunacağı "Evlilik Yolunda" 11 Ocak Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 12.30'da canlı yayınla TV8'de olacak!
 
Son düzenleme:
Bi bu eksikti ya öbür kanallardaki yetmiyor birde tv8 başlatıyor böyle bir program.
 
Bu ülkede böyle saçma sapan, ekran kalitesi düşük programlar izlendiği sürece bu tür programlardan kurtulamayacağımız bir gerçek. Biri bitiyor, diğeri başlıyor. İzleyenlerde ne anlıyor onu bilmiyorum, boşuna zaman kaybı.

Bu saçmalıklar yerine daha yararlı programlar yapılabilir aslında ama onu da milletin izleyeceğini sanmıyorum. :A
 
Ben bunlara günlük dizi olarak görüyorum. Zuhal Topal'da mesela belirli bir senaryo yazılıyor. Biraz doğaçlama var tabi. İşte öylen senaryolu gidiyorlar. Diğer programlarda öyle.
 
Tiyatro hepsi. Reyting için her saçmalığı bulabilirsiniz bu programlar da ama sorun kanallar da değil ülkemizin seyir zevkinde :D