- Reaksiyon puanı
- 14,288
- Puanı
- 1,060
Diğerleri önemsiz yani?A, B, D
Hepsi olsun yani?Hepsi karışık.
Yani hepsinin bir etkisi var biri bu konuda önde diyemedimDiğerleri önemsiz yani?
Hepsi olsun yani?
Aynen önemsizDiğerleri önemsiz yani?
Hepsi olsun yani?
Bu soru yaş ve cinsiyete göre değişkenlik gösteren net bir cevabı olmayan bir soru bana göre;
Bana göre hepsinin harmanlı olmasıdır ama sanırım fiziksel görünüş ve giyim kuşam ilk aşamada göze gelen kısımlar olduğu için belirleyici oluyordur.
Hiç tanımadığımız bir insanı karizmatik yapan bence konuşma tarzıdır. Yakışıklı olsun olmasın konuşması bir kişiyi karizmatik yapar. Giyinişi de etkilidir tabi ki.
Ses tonu da aslında öyle ama bence en son aşamada baktığımız bir durum.
Aynen önemsiz
Bence karakter en önemlisi. Bir kişide karakter yoksa ne yapayım ben? Güzelse güzel o kişi! @seyfullXhYani hepsinin bir etkisi var biri bu konuda önde diyemedim
Karakteri olmadıktan sonra istediği kadar karizması olsun yani 😉Bence karakter en önemlisi. Bir kişide karakter yoksa ne yapayım ben? Güzelse güzel o kişi! @seyfullXh
Karakter başka bir şey bence insanda olması gereken bir şey ama biraz karizma lafı farklı. Kişinin dış görünüşü ile de alakalıBence karakter en önemlisi. Bir kişide karakter yoksa ne yapayım ben? Güzelse güzel o kişi! @seyfullXh
tada karman karışık corbaHepsi karışık.
hemen anlaşılır ki karakteri. davranışından falan.Sadece merakımı bağışlayın; İlk etapda " Karakterine" nasıl karar veriyorsunuz insanların?
Varsa bilmediğimiz doğa üstü bir güç paylaşır mısınız lütfen.