Bir Ülkede de Türk Dizileri Yasaklandı

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Doğu Türkistan Derneği Genel Başkanı ve Dünya Uygur Kongresi Başkan Yardımcısı Seyit Tümtürk, Çin'nin Türk dizilerini yasakladığını açıkladı.

Çin hükümetinin yasaklarla insanları yıldırmaya çalıştığı, Doğu Türkistan bölgesinde baskıların artırdığını söyledi.

en çok ilgi gören dizilerden biri olan ’Kurtlar Vadisi’nin gösteriminin yasaklandığını açıklayan Seyit Tümtürk, "Sadece Türk dizileri değil, insanların ay yıldızlı tişört giymeleri bile yasaklanmıştır’ dedi.

Çinliler devam ediyor zulümlerine. Yazıklar olsun Çin'e! Yaşasın Doğu Türkistan!

beyazsoy farkı vadi savunulmuş neyse
oradaki olay besbelli siyasi ama net denen biş ivar engel olmazlar kolay kolay

beyazsoy farkı vadi savunulmuş neyse
oradaki olay besbelli siyasi ama net denen biş ivar engel olmazlar kolay kolay

gene ön yargı... aldığım yerde başlık kurtlar vadisi yasaklandı şeklindeydi ben içerik başlıgı karşılamadığından değiştirdim orjinalini korusaydım tefe koymuştun :))))) içeriği değiştirmedim

gene ön yargı... aldığım yerde başlık kurtlar vadisi yasaklandı şeklindeydi ben içerik başlıgı karşılamadığından değiştirdim orjinalini korusaydım tefe koymuştun :))))) içeriği değiştirmedim
linkini at da görek :)

- - - Ekleme - - -

Ekranların en popüler <linkz id="linkz3" style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 11px;">dizilerinden</linkz> birisi olan Kurtlar Vadisi Pusu <linkz id="linkz2" style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 11px;">dizisi</linkz> sadece <linkz id="linkz1" style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 11px;"><nobr>Türkiye</nobr></linkz> değil aynı zamanda dünyanın bir çok ülkesi severek izliyor. Son olarak Türk <linkz id="linkz5" style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 11px;">Dizilerine</linkz> karşı kara bir propaganda yürüten Çin Kurtlar Vadisi Pusu <linkz id="linkz4" style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 11px;">dizisini</linkz> Ülkede yasaklama kararı aldı.
Kurtlar Vadisi Pusu <linkz id="linkz6">dizisinin</linkz> Çin'de yasaklanması ile ilgili olarak konuşan Doğu Türkistan Derneği Genel Başkanı ve Dünya Uygur Kongresi Başkan Yardımcısı Seyit Tümtürk,Çin devleti yavaş yavaş tüm Türk <linkz id="linkz7">dizilerini</linkz> yasaklayacak açıklaması yaptı.

Doğu Türkistan Derneği Genel Başkanı ve Dünya Uygur Kongresi Başkan Yardımcısı Seyit Tümtürk, <linkz id="linkz8">konuşmasının</linkz> devamında Çin hükümet'inin yasaklarla insanları yıldırma politikası uyguladığını ifade eden Seyit Tümtürk, Doğu Türkistan bölgesinde baskıların devam ettiğine dikkat çekti.

Son olarak bölgede en çok ilgi gören <linkz id="linkz10">dizilerden</linkz> olan 'Kurtlar Vadisi'nin <linkz id="linkz9">izlenmesinin</linkz> yasaklandığını belirten Tümtürk, "Sadece Türk <linkz id="linkz11">dizileri</linkz> değil, insanların ay yıldızlı tişört giymeler

Kaynak http://www.kirikhan.net/magazin/ola...isi-cinne-yasaklandi-h4841.html#ixzz2JIFq6g7H

gene hata yasaklanan dizi habere göre sadece kvp yani öteki dizlere sıra daha gelmemiş kvp den önce yasaklananardan da bahsedilmiyor ayıp ama :)

Kurtlar Vadisi'nin Yayınlanması Yasaklandı! Dizi derin işlere girdi

kurtlar_vadisinin_yayinlanmasi_yasaklandi_h10662.jpg

Doğu Türkistan Derneği Genel Başkanı ve Dünya Uygur Kongresi Başkan Yardımcısı Seyit Tümtürk, Çin Hükümeti'nin Türk televizyon dizilerini yasakladığını söyledi.

Çin hükümetinin yasaklarla insanları yıldırma politikası uyguladığını ifade eden Seyit Tümtürk, Doğu Türkistan bölgesinde baskıların devam ettiğine dikkat çekti.

Son olarak bölgede en çok ilgi gören dizilerden olan 'Kurtlar Vadisi'nin izlenmesinin yasaklandığını belirten Tümtürk, "Sadece Türk dizileri değil, insanların ay yıldızlı tişört giymeleri bile yasaklanmıştır' iddiasında bulundu.

vadi bazılarının zoruna gitmiş belli gerçekleri anlatmaya her zaman devam edecek

Vadi Çin'i de mi rahatsız etmiş? Ben hiç çekik gözlü görmedim ki Vadi'de :D

aga çin de çok ciddi bi hayran kitlesi var vadinin normaldir bu

çin doğu türkistanda yasaklıyor vadiyi....kolaysa kendi ülkesindede yasaklasaya.....o biraz zor....kendi gençleri bile bağımlısı olmuş ..günde 3 öğün internet cafelerde vadi seyrediyolar...böyle kınamaylada olmaz....bu çinlilere bir osmanlı tokatı basmak gerek......bir çin seddine daha ihtiyaç duycaklar o zaman...(e)

çin de baya hayranı var vadinin konularını açmıştım hatta

O manada demedim :D

Çin'e siyasi yönden dokunmuş mu?