Bir Ömür Yetmez Final Yapıyor

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
[h=2]Dizinin ekran ömrü uzun sürmedi[/h]

Başrollerinde Ezgi Mola ve Mert Fırat'ın yer aldığı Bir ömür yetmez de reyting kurbanı oldu. Bu hafta Pazartesi akşamı 6. bölümüyle Star tv ekranlarına gelecek olan dizinin 8. bölümde final yapmasına karar verildi. Dizide ayrıca Ahmet Rıfat Şungar, Lale Mansur, Özkan Uğur gibi oyuncular da rol alıyordu.

bir-%C3%B6m%C3%BCr-yetmez-foto-1.jpg

basarılı bir diziydi ama tutmicagı da bastan belliydi. yani 1-2 sene once yapılsaydı tutardı diye dusunuyorum. ama artık dizi sektoru eskisi gibi degil. en iddialı dizi bile tutmayabiliyor. yani artık bu sektor cok riskli oldu. cunku artık cok yıldız oyuncular var. turkiye bu konuda kendini cok gelistirdi. hangi diziye baksan cok saglam 1-2 oyuncu var ve 2-3 sene icinde daha da cok iddialı olucaktır. yani bu sinemaya da yansiyacaktır diye dusunuyorum. bu diziye de tek üzülme nedenim ozkan ugur gibi bir yıldızı uzun aradan sonra gordukten sonra tekrar kaybetmektir

Son düzenleme:
Bir Ömür Yetmez'in bittigine göre Tek Basimiza'da bitecektir..

Dizinin içinde emek vardi fakat tercih edilmedi izleyiciler tarafindan..

Çok kötü gidiyordu denilmis fakat A/B grubunda çok da kötü gitmiyordu.. Bir zamanlar 12.siraya yükselmisti ve yeniden düsmüstü..

Kadrosunda iyi oyuncular vardı ama yine de tutmadı. Yerine Koyu Kırmızı dizisi gelebilir...

Yerine Koyu Kirmizi'nin gelecegini tahmin ediyorum ben.. Ezgi Mola dizinin 8.bölümde bitecegini dedi.. Yani Ocak ayin 2.haftasinda Koyu Kirmizi baslar tahminimce:)

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking