Bir Çocuk Sevdim Dizi Listesinden Kaldırıldı

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
Star Tv Web Sitesinde Bir Çocuk Sevdim Listeden Kaldırdı Acun Ilıcalı Transferinden Sonra

Foxa transferi gerçekleşecek bence. Oysa reytingleri iyiydi son zamanlarda

karar dogru star bir sürü projesi var bu yaz bitirecegi projeleri var iffet dizisi yayından kaldırılmadi acunun arkasından yayinlancak büyük ihtimal star tv gold film

karar dogru star bir sürü projesi var bu yaz bitirecegi projeleri var iffet dizisi yayından kaldırılmadi acunun arkasından yayinlancak büyük ihtimal star tv gold film
Kreys sende Starda olunca diziyi izliyorsun bakalım başka kanalda izleyecekmisin? Öve öve bitiremiyordun şimdi doğru gitmesi karar diyorsun. Madem diziyi seviyorsun ayrılmasını neden istiyorsun? Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu?

Kreys sende Starda olunca diziyi izliyorsun bakalım başka kanalda izleyecekmisin? Öve öve bitiremiyordun şimdi doğru gitmesi karar diyorsun. Madem diziyi seviyorsun ayrılmasını neden istiyorsun? Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu?

duruma göre perhiz koyuyoruz acunun özeti bile bir çocuk sevdimi 5e katliyor :)

revan efendi orda dur ben acunu izliyorummu dedim halk izliyor dedim laflarımı çarpıtmaya hakkın yok
Ben izliyorsun demedim bakalım izleyecekmisin ? dedim. Mesela şimdi Bir Çocuk Sevdimi izliyorsun Survivoru izlemiyorsun. Bende soru soruyorum bakalım yeni sezonda Bir Çocuk Sevdimi izleyecekmisin ve ya Survivoru izleyecekmisin? mesajımı anlamadım galiba