Bir Çalıntı Örneği De STV'den-Hakkını Helal Et

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,180
Puanı
1,061
Hakkını Helal Et dizisinin My Name İs Earl'ün uyarlaması olduğunu duyanlar çoktur heralde ama duymayanlar için şunu belirtmek isterim dizinin yapımcısı dizinin Fudayl Bin İyaz 'ı anlattığını savunsa da dizi aslında Abd deki versiyonun uyarlamasıdır.

ABD deki versiyonda olay Earl'in ödül kazanması ile başlar sonra kaza geçirir ve hayatın anlamının faklı olduğuna karar verir.Üzdüğü kırdığı herkesten af diler onlara yardınm eder kendini affettirmeye çalışır ve tabi bir listesi vardır o listeye göre hareket edeer.Erkek kardeşi ve sonradan tanıştığı hizmetçi ona yardım ederken karısı para peşinde bir kötüdür.

STV'de yayınlanan kısımda ise Murat 'ın babası ölür.Kendisi zaten hapse giren bir suçludur.Babası gibi kötü bir insan olup olmadığını sorgular ve o da kendi listesindeki sıralamaya göre günahalrını affettimeye başlar.STV 'nin diğer dizileri gibi islami dayanağı da vardır dizinin:kul hakkı .Tabi karşlısına kötü insanlar da çıkar normal olarak.

Tek fark ABD'de komedi dizisi olarak işlev gören dizi Türkiye'de ibretlik olmuştur.
Tek bir resim koyacağım konuyla ilgili o da başrollerin resmi sadece
my-name-helal-et1.jpg

MY NAME İS EARL FRAGMANI :
HAKKINI HELAL ET FRAGMANI:
HAKKINI HELAL ET yeni STVdizisi(www.SamanyoluFanlari.com - YouTube

uyarı:haber FF'nin biricik üyesixemrexxx'in özel haberidir.Çalıntılanamaz ve habersiz yayınlanamaz.

bu da editörün imzası::biggrin:😀F

Moderatörün son düzenlenenleri:
başrollerdeki şu benzerliğe bak :)

madem çakmasını yaptınız baari adamı farklı seçseydiniz :))

panap ben de zaten hep aynı dizilerle ilgili konu açıyon diyenelre nispet aötım 2008 deydi galiba bu dizi

Top 15'de "stv'den çalıntı" deyince aklıma My Name is Earl geldi ama STV'dekinin adını unutmuştum..Hatta DT orjınalini verirken yayına sokmuşlardi:F:F