Binnur Kaya'ya 'En İyi Kadın Oyuncu' Ödülü!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,794
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
31761-0-1615549467.jpg


Dün akşam 7. kez düzenlenen Golden Palm Awards'ta (Altın Palmiye Ödülleri) kazananlar belli oldu.

Halk oylamasıyla sahiplerini bulan ödüllerde, TV8'in sevilen dizisi 'Kırmızı Oda'da Doktor Hanım karakteriyle adından söz ettiren Binnur Kaya 'En İyi Kadın Dizi Oyuncusu' ödülüne layık görülürken, ödülü dizide konuk olarak yer almış tüm kadın oyuncular adına aldığını belirtti.

Aynı dizide Delikanlı Sadi karakterini canlandıran Erkan Petekkaya 'En İyi Erkek Dizi Oyuncusu' ödülünün sahibi olurken 'Kuruluş: Osman' dizisinin başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Yıldız Çağrı Atiksoy ise gecede 'Yılın En İyi Erkek Oyuncusu' ve 'Yılın En İyi Kadın Oyuncusu' ödüllerine layık görüldü.

 
  • Harika
  • Beğendim
Reactions: Klaus and STAR

STAR

Favori Üye
Katılım
17 Temmuz 2016
Mesajlar
5,483
Reaksiyon puanı
5,887
Puanı
610
standing ovation applause GIF

Canımız , Binnur Kaya...😊🥳🥳🥳👏👏👏👏
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,794
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Yorum yapmayı unutmuşum geç olmadan aradan çıksın. Haberi ilk gördüğümde şaşırdım çünkü ülkemizdeki ödül törenlerinde (çoğu da uyduruk oluyor burası gibi) genelde fan kitlesi yüksek veya kimsenin umrunda olmayan isimler (bkz: Kuruluş oyuncuları) alıyor o yüzden gerçekten hak eden birine verilmesi çok güzel. Danışan rollerindeki oyuncular şov yaptığı için hakkını yeterince vermiyoruz ama Kırmızı Oda'yı Kırmızı Oda yapan en büyük unsurlardan biri de kendisi. Ödülünü tüm kadın oyunculara adaması da muhteşem bir jest olmuş bu kadını sevmeyip ne yapalım. :bhr:

Erkan Petekkaya da ödülü verirken önünde diz çökmüş adam haklı beyler. :A
 
  • Harika
  • Beğendim
Reactions: Hazem and STAR