Binnur Kaya 'Zengin ve Yoksul'u Anlattı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,587
Reaksiyon puanı
62,904
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
66147


ATV'nin yeni yapımı Zengin ve Yoksul'un başrol oyuncusu Binnur Kaya'dan samimi açıklamalar!

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği dizide başrolleri Osman Sonant, Gökhan Alkan, Evrim Solmaz, Damla Colbay, Gülcan Arslan, Elif Doğan, Sacide Taşaner ve Tuna Orhan gibi isimlerle başrolü paylaşacak olan Kaya, diziyi neden kabul ettiğiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:
"Bu yolculuğa onunla (Mehmet Yiğit Alp) çıkmak istedim. Yelda Eroğlu ve Hatice Meryem takip ettiğim ve kalemini çok beğendiğim başarılara imza atmış iki senarist. Deniz Yorulmazer, genç, disiplinli ve aklını işine nasıl yansıtacağını merak ettiğim, inisiyatif sahibi, güçlü bir yönetmen. Kadro sevdiğim, daha önceden tanıdığım oyuncu arkadaşlarım ve büyüklerimden oluşunca, yol kendini daha da merak ettirdi. 'Yolun zamanı ve hikayesini' önemseyen biri olarak, bu yolculukta güzel anılar biriktirmekle ilgileniyorum."

Karakteriyle ilgili "Ben Berrin'de herkes kadar iyi herkes kadar kötü, arada kalmış bir kadın görüyorum. Hayata hep kendi açısından bakarak, kendisini haklı görüyor ve hakkının yenildiğine inanıyor. Berrin'in hikayesini hep beraber izleyip göreceğiz" diyen başarılı oyuncu dizi hakkında da şunları belirtti:
"Hayatını, başka hayatlarla kıyaslamak insanların kendilerine takabileceği en fena çelmelerden biri. Kıyas, beklenti, çelişki, masum hayallerle yıkıcı arzuların birbirine karışması, işte Zengin ve Yoksul tüm bu duyguları içinde barındıran bir güçlü bir hikayeye sahip. Şimdiden işin hayata geçişinde emeği olan ve bizleri ekran karşısında seyreden her bir kişiye teşekkür ederim."
Zengin ve Yoksul, yakında ATV'de başlıyor!

66146
 
  • Harika
Reactions: Angelica

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,587
Reaksiyon puanı
62,904
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Dizi başlamadan önce izleyicilere teşekkür edecek kadar naif bir insan. :bhr: Ki tanıtımlara bakılırsa zamanını ayırıp izleyeceklere teşekkür etmekten başka yapılacak bir şey yok. :A Yine de kraliçe memnun olduğu sürece benim beğenip beğenmemem önemli değil. Her zamanki gibi farkını göstereceğinden eminim. Yeter ki ekranlarda uzun süre görelim. Başarılar. :Z
 

Sherlock

Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,695
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Senin gibi kaliteli bir oyuncu nasıl bu yapım şirketiyle çalışmayı kabul eder Binnur Kaya...
 
  • Sinir Bozucu
Reactions: denizz19

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Tanıtım, görüntüler o kadar kötü ki... Bu kadroyla çok iyi iş yapacakken bu tanıtımlarla kendini harcıyor.