Patlarsa parçan kalmaz ortadaNe yapsalar boş, Kızılcık Şerbeti bomba gibi geliyor
Patlarsa parçan kalmaz ortadaNe yapsalar boş, Kızılcık Şerbeti bomba gibi geliyor
KŞFC olarak balonların patlamasını Antep fıstığı eşliğinde izleyeceğizPatlarsa parçan kalmaz ortada
Hiçbir isim Yalı Çapkını'nı izleme sebebim olamaz.aynen.
bence sezonun buyuk surprizi oldu kendisinin bu secimi . . .
cok fazla begendigim degerli bir oyuncu. dolayisiyla bu yuzden vakit bulursam kendisinin oldugu sahnelere bakarim .
@Mehmet Can
Karakterini aşırı merak ediyorum her şeye rağmen izlediğim bir dizide olacak olması sevindirdi.
Karıştırsın kötü karakter olsun.Bence cok ortalik karistiracak bir karakter olacak. Halis Aga'nin ölüm sebebi bile olabilir.
Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'na bomba isim!
Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı yapımda "Nükhet" karakterini, son olarak 'Güzel Günler'de rol alan Binnur Kaya canlandıracak. Başarılı oyuncu, daha önce hayat vermediği türden, dengeleri değiştirecek bir karakterle kamera karşısına geçecek.
Yalı Çapkını, yeni sezonuyla Eylül'de Star'da!
Kaynak: Birsen A.
Bu bir kap bildirimi mi?@Aserat
Off hayır ya
Bu çok iyi oldu.
Etraftan medet ummaya çok erken başlamışsınız
KŞFC olarak balonların patlamasını Antep fıstığı eşliğinde izleyeceğiz
Bence cok ortalik karistiracak bir karakter olacak. Halis Aga'nin ölüm sebebi bile olabilir.
Bazılarına unutulmaz atasözlerini ithaf ediyorum, dinleyip dinleyip akıllanırlar belkiKarıştırsın kötü karakter olsun.
En başta da sen.Bazılarına unutulmaz atasözlerini ithaf ediyorum, dinleyip dinleyip akıllanırlar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?