Binnur Kaya 'Yalı Çapkını'nda!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'na bomba isim!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı yapımda "Nükhet" karakterini, son olarak 'Güzel Günler'de rol alan Binnur Kaya canlandıracak. Başarılı oyuncu, dizide dengeleri değiştirecek bir karakterle kamera karşısına geçecek.

Yalı Çapkını, yeni sezonuyla Eylül'de Star'da!

Kaynak: Birsen A.

Senaryo değişmeden denge değişmez

Hayırlı olsun Ab grubuna +2 reyting yazılmalı şimdiden

İlk haberi çıktığında yorum yazmamış olsam da inanmamıştım. Bu habere şaşırdım. Böyle komedide yetenekli oyuncular dram türüne geçince kendilerini köreltiyorlarmış gibi geliyor bana. Dijital için çekilen bir sit com dizisinde görmek isterim kendisini.

Reactions: Mehmet Can
Maalesef kahreden haber geldi.
Öğrendiğim kadarıyla Onur Güvenatam peşinden çok koşmuş ve şartları istediği gibi hale getirmiş. Farklı bir karakter oynamak ilgisini çekmiş, dizinin ilk sezondaki gibi olmayacağına yönelik söz verilince de imzayı atmış. Burada bir ışık gördüyse bir şeylerin değişeceğine cidden inanıyorum ve kendisi adına en hayırlısını diliyorum. Dizi kötü olsa da kendisini Analar ve Anneler'deki Neriman tarzı bir karakterle tekrar izlemeyi istiyordum kısmet burayaymış demek ki.
Cuma akşamları yola Şerbo'yla devam ama Nükhet sahnelerine sonra Youtube'da bakarım duruma göre.
------

Senaryo değişmeden denge değişmez

Hayırlı olsun Ab grubuna +2 reyting yazılmalı şimdiden
Daha gelmeden değiştirmiş de haberin yok.

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam and Dante
Gelmez dediler geldi kadın vallahi.
Senaryo çok değişecek o zaman dizi 4-5'lere düşerse şaşırmam artık.

Reactions: reanos
Yeni karakterleri eldeki oyuncular mı oynayacaktı komedi dizisi mi bu bir vasfiyeyze olsun bir eylem olsun
Lafı dolandırma yeni karakterlerden medet ummaya çok erken başlamışsınız diyorum, insan bu kadar çabuk can yeleği arar mı çok güvendiği dizisi için

Reactions: reanos
Lafı dolandırma yeni karakterlerden medet ummaya çok erken başlamışsınız diyorum, insan bu kadar çabuk can yeleği arar mı çok güvendiği dizisi için
Yanlız bu karakter ve oğlunun geleceği son 10 bölümdür biliniyordu, cahillik kötü şey üzülüyorum sizin için