Yaşam Bim - Şok - A.101

Hangisinden Daha Çok Alışveriş Yapıyorsunuz?

• Bim

• A.101

• Şok

• Hiçbiri

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com

21.Yüzyıl Türkiye mutfak sektörüne damgasını vuran ve bakkalların varlığına büyük ölçüde son verip Türkiye'nin dört bir yanında adeta tekelleşen üç büyük marketler zinciri markalarıdır. Migros'tan farklı olarak daha ucuz ve hemen hemen her mahallede şubelerinin bulunması dolayısıyla daha popülerdirler.

Bim ama en son a101 orda da başlamıştım

Migros öncelikli tercihim tabiki , yada bölgemdeki yerel marketler.

Ama yukarıda adı geçen 3 marketide ihtiyaç göre tercih ettim.
Ve hepsinin önünde sabahları emekli kuyruğu oluyor;hele inirimli ürünleri açıklandığı zamanlar..

A101.
Samba cipsi mutlaka deneyin
Kaymaklı ekmek kadayıfı da baya güzel

Reactions: 12.Adam
Ankette A101 dedim ama Bim dende alışveriş yapıyoruz zira en sevdiğim çikolatalar Bimde

Reactions: Dosi
Bim: Son zamanlarda çok zam yapıyor ama ilk göz ağrımız, ayrıca Topi Tanem gerçeğini göz ardı edemeyiz

A101: Dondurulmuş ürünleri dışında Bim daha iyi.
Şok: Eskiden Migros'un mahalle konseptiyken şimdi bakkal gibi oldu. Hiç sevmiyorum.

Yeni evimin altında Macrocenter var, her şey o kadar pahalı ki Bim'i özledim

Ucuzluk Fizanda da olsa gideceksin demiş ünlü Türk düşünürcüsü Recep Ballıoğlu (7 Numara)
nerde kampanyalı uygun ürün var oradan alışveriş yaparım ama en çok bimciyim

Kör müsün be adam! @Sherlock kapı komşum hatta.

Ekli dosyayı görüntüle 92454
EGM'ye şikayet edeceğim seni..

@DarkLegenD doğru söylüyor, hatta kendisiyle her gün sütlü çayımızı yudumlarken Premier Lig karşılaşmalarını izleriz. Böyle bir ritüelimiz vardır... Çağlar da iki mahalle aşağımızda oturuyor hatta.

Hepsinden alışveriş yapıyorum aslında ama evimin tam karşısında olduğu için Bim’i daha çok tercih ediyorum.