Bundna sonra anket sayfası açacağım günü gününe reytinglere ankete göre reyting belirleyeceğim
Bundna sonra anket sayfası açacağım günü gününe reytinglere ankete göre reyting belirleyeceğim
Öyle olmasın bence, oy vermeyi unutanlar falan olur, karışır işler. Bence haftalık olarak paylaşılmalı reytingler...Bundna sonra anket sayfası açacağım günü gününe reytinglere ankete göre reyting belirleyeceğimisteyen istediğine oy verecekSenaryo bölümünün sorumlusu kim di??
De naısl olacak eğer görüntülenme sayısına bakılırsa yandık belki o kişi mesaj yazdırarak görüntülenmeyi arttırdı ?? o da olmaz daha akıllıca çözümler üretilmeli... ama ne ..??Öyle olmasın bence, oy vermeyi unutanlar falan olur, karışır işler. Bence haftalık olarak paylaşılmalı reytingler...
Pazar günü bir saate kadar zaman belirleyelim, ondan sonra reytingleri ölçelim. Ki ben de yavaş yavaş kafamda bir sistem kurdum ve yayılamayı düşünüyorum...De naısl olacak eğer görüntülenme sayısına bakılırsa yandık belki o kişi mesaj yazdırarak görüntülenmeyi arttırdı ?? o da olmaz daha akıllıca çözümler üretilmeli... ama ne ..??
Benim dediğim gibi haftalık anketi açıcaksın hafta sonunda reytingleir öğreneceksin yada anketi günlük açıcaksın öylePazar günü bir saate kadar zaman belirleyelim, ondan sonra reytingleri ölçelim. Ki ben de yavaş yavaş kafamda bir sistem kurdum ve yayılamayı düşünüyorum...
Bu arada halkın polisi ve Sultanlarımızda varmış bak pompy beni faceden uyardıAşkın Alfabesi, Bana Artık Çiğdem De, Bir Hilal Uğruna, Bomba, Çiğdem'in Zoraki Evliliği, Çığlık, Farklı Hayatlar, FavoriForumum İtirafları, FF Üyeleri Bir Arada, Kaçak Üyeler, Kadın Hayatı, Siyah Umutlar, Vurgun (yakında) ve Yiğitt ile Foruma Dair derken 11-12 dizi oldu vallahi...
İşte o olmuyorSenaryonun (1. Mesaj) aldığı beğeni reyting görüntülenme de Share olurFikri olan varmı? @Billy Kane @gözlemci @aserat54
Yani 10 beğeni almışsa 10 reyting, 250 falan görüntülenme almışsa 2,50 share gibi bir şey mi olacak?Senaryonun (1. Mesaj) aldığı beğeni reyting görüntülenme de Share olurFikri olan varmı? @Billy Kane @gözlemci @aserat54
Gayet iyi ama reytingi bölüm puanını göre belirleme çünkü bu sistem daha önce denendi ama maalesef kendi dizileri 1. olsun diye diğer dizilere bilerek düşük puanlar verildi o yüzden onu iyi düşün bence.Senaryonun (1. Mesaj) aldığı beğeni reyting görüntülenme de Share olurFikri olan varmı? @Billy Kane @gözlemci @aserat54
Yemekteyiz programı gibiGayet iyi ama reytingi bölüm puanını göre belirleme çünkü bu sistem daha önce denendi ama maalesef kendi dizileri 1. olsun diye diğer dizilere bilerek düşük puanlar verildi o yüzden onu iyi düşün bence.
Dediğim gibi işte ama reyting olması şart değil görüntülenmeye göre sıralama yapılırsa daha iyi olur.Bence "görüntülenme sayısı share, mesaj sayısı ise reyting olmalı" fikri güzel...
Örneğin AA 218 görüntülenme ve 87 mesaj aldı. 21,8 share ve (2'ye bölerek) 4,3 reyting olabilir...
En basidinden mesaj sayısı ve görüntülenme sayısının sıralanması olur. Her hafta forum için yapılıyor ya, onun gibi. Bir hafta ben, bir hafta sen, bir hafta @Nisa, bir hafta da @gözlemci açabilir mesela...Dediğim gibi işte ama reyting olması şart değil görüntülenmeye göre sıralama yapılırsa daha iyi olur.
Tamamda anlamadınız siz bizi, @Nisa ve ben millet konuya mesaj yaza yaza o konunun reytingi yükselir o zaman hiç yazmayanda kalır öylece diyelim sen senaryonla ilgili çok soru sorarsan bende cevap verirsem senin görüntülenmem de artar mesaj sayındaVeya Çiğdem'in Zoraki Evliliği 161 görüntülenme ve 64 mesaj almışsa, 16,1 share ve 3,2 reyting olabilir...
En basidinden mesaj sayısı ve görüntülenme sayısının sıralanması olur. Her hafta forum için yapılıyor ya, onun gibi. Bir hafta ben, bir hafta sen, bir hafta @Nisa, bir hafta da @gözlemci açabilir mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?