Billy Bob Thornton, Yeni Amazon Dizisi The Trial'in Başrolünde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1437851393.jpg

Online platform Amazon'un doğrudan onay verdiği The Trial'in başrol oyuncusu, geçtiğimiz yıl Fargo‘daki performansıyla 72. Altın Küre Ödülleri’nde ''Mini Dizi & TV Filmi'' dalında ödül kazanan Billy Bob Thornton oldu.

Billy Bob Thornton, dizide eşini kaybetmesinin ardından işini bırakan ve alkol sorunlarıyla mücadele eden eski bir avukata hayat verecek. Billy McBride isimli karakter, iki çocuğun öldüğü yeni gelen ilginç bir cinayet vakasından sonra işine geri dönüyor.

Senaryosunu David E. Kelly ve Jonathan Shapiro'nun birlikte kaleme aldığı dizinin yayın tarihi ise hanüz bilinmiyor.

Günün en güzel haberi Billy Bob Thornton reyizi tekrar izleyeceğim için çok mutlu oldum. :)

Yeni bir dizide başrol olması güzel haber de dizinin konusu sıkıntılı geldi, hiç ilgimi çekmedi. :(
Sarhoş halleri bile izlemeye değer bence. Yeni üstleneceği davada da mahkeme de şov yapar bence, ayrıca suçluların peşine kendiside düşebilir. Tekrar psikopat halinden bir parça görebilirsek daha da güzel olur. :)

Günün en güzel haberi Billy Bob Thornton reyizi tekrar izleyeceğim için çok mutlu oldum. :)

Sarhoş halleri bile izlemeye değer bence. Yeni üstleneceği davada da mahkeme de şov yapar bence, ayrıca suçluların peşine kendiside düşebilir. Tekrar psikopat halinden bir parça görebilirsek daha da güzel olur. :)
Bosch mu ne vardı ya bana o diziyi hatırlattı nedense. O da Amazon dizisiydi galiba. O dizide de başrolü beğenmiştim ama dizi sarmamıştı, öyle olabilir. Tabii sen adamı aşırı sevdiğinden seni tatmin eder herhalde dizi. :):)

Bosch mu ne vardı ya bana o diziyi hatırlattı nedense. O da Amazon dizisiydi galiba. O dizide de başrolü beğenmiştim ama dizi sarmamıştı, öyle olabilir. Tabii sen adamı aşırı sevdiğinden seni tatmin eder herhalde dizi. :):)
Bosh'un başrolündeki abimizde iyiydi ama bir Billy Bob Thornton değil. :)

Reyizin dram dizisinde canlandırdığı karaktere bile gülebiliyoruz. :)

Bosh dizisinde ki gibi bir cinnayetin peşinde tüm sezon koşarlarsa izlemeyiz zaten. Bu dizi daha farklı olacaktır. Senaristler umarım Billy Bob Thornton'a güzel bir karakter yazmışlardır tabii senaryo da çok önemli, umarım pişman olmayız ben şimdiden yerimi alayım. :)

habere sevindim ama dizinin konusu banada soğuk geldi şu avukatlı mahkemeli dizileri fazla sevmiyorum yinede bir ümit kendi iç dünyasını belki daha ön plana çıkarır yada çözeceği cinayet davası umarım ilginç olurda keşke daha afrklı bir konu olsaydı :)

habere sevindim ama dizinin konusu banada soğuk geldi şu avukatlı mahkemeli dizileri fazla sevmiyorum yinede bir ümit kendi iç dünyasını belki daha ön plana çıkarır yada çözeceği cinayet davası umarım ilginç olurda keşke daha afrklı bir konu olsaydı :)
Yahu dizi mahkemede geçecek değil ya. Billy Bob Thornton'un deli bir tarafı var o yönünü eminim senaristler ortaya çıkaracaklardır. :)

Yahu dizi mahkemede geçecek değil ya. Billy Bob Thornton'un deli bir tarafı var o yönünü eminim senaristler ortaya çıkaracaklardır. :)
deli tarfı?? tam işte şu an hafızamda canlandırmaya çalışıyorum mesela aynı bu sözü matheww mcconaughey için söylesen çok daha fazla bir heyecan duyardım çünkü o adamın içdünyasının dışa yansıyış şekli harika... billy bob ise malvo karakteriyle hafızalarda daha bir içe kapanık ruh halini belli etmeyen karakteri dahada muhteşem oynar gibi duruyor :)

deli tarfı?? tam işte şu an hafızamda canlandırmaya çalışıyorum mesela aynı bu sözü matheww mcconaughey için söylesen çok daha fazla bir heyecan duyardım çünkü o adamın içdünyasının dışa yansıyış şekli harika... billy bob ise malvo karakteriyle hafızalarda daha bir içe kapanık ruh halini belli etmeyen karakteri dahada muhteşem oynar gibi duruyor :)
Bu davranışı normal mi? :)

İlgili çekmedi dizi ve başrol. İzleyecek olanlara Allah'tan sabır diliyorum benden uzak dursun.:A

:)))

ya adam napsın alışmış adam doğrarken kullandığı bıçağa :)) diğeri cücük kadar kalıyor onunla kesmesi imkansız yine ne varsa elindeki nacakta var :))

diziye senide bekleriz :))
Dizide Tom Hanks'in oğlu bunu çevirmişti de Molvo tehdit etmişti hatırladın mı? O sahne benim için unutulmazdır. O sahneyi hayatının her aşamasında gözünün önüne getirebilirsin? Mesela sokakta bir adam karısına şiddet uyguluyor, kadına yardım etmek için adama saldırır mısın? Elinde bıçak varsa senin bıçaklayabilir tabii, bunu da düşünmek zorundasın, diğer tarafta insanlığın bir araftasın yani. :)