Klipteki o yılan detayı ııy....Billie F... Eilish... Yine yeniden olabildiğine orjinal bir kliple kapımızda. Saçının yeni rengi ve yeni stiliyle oldukça farklı bir tonla karşımıza gelmiş. Klibin renk tonunun sarılığı da kendisine uygun bilerek yapılmış ve çok iyi olmuş... (Aklıma Terzi geldi...) Şarkının sözleri de fazla güçlü ve yine o muhteşem sesiyle oldukça etkileyici bir sanat eseri çıkmış karşımıza...
Yeni albüm çıkaracağını pek bilmiyordum son zamanlarda takip etmediğim için ama bir anda karşıma çıkınca istemsizce mutlu oldum... Diğer şarkıları da yavaş yavaş tüketirim. Zaten önümüzdeki 1 ay büyük ihtimal başka şarkı dinlemem karşıma çıkacak kaliteyi de düşününce...![]()
Kız sürekli değişik işlerle çıkıyor karşımıza yılan nedir ya...Klipteki o yılan detayı ııy....
Yeni Albüme daha çoook var30 Temmuz
Tarzına yakışır bir klip olmuşKız sürekli değişik işlerle çıkıyor karşımıza yılan nedir ya...Ürkütücü ve ilginç...
Hadi ya ben de bir anda albüm çıktı falan sanmıştım, mutlu olmuştum.. Meğer tanıtım mıymış... 30 Temmuz'a da gerçekten çoook varmış...![]()
Kesinlikle tam Billie vari bir klip ve çok başarılı...Tarzına yakışır bir klip olmuş
Yeni albüm tanıtımını 3 ay önceden yapmakta ne bileyim
Bu klibide hayranlarına bonus olarak hediye etmek istemiştir.
Bu klibi senin için açtım, Feridun Düzağaç'i da @MasacRE için![]()