Kendine has tarzıyla büyük bir kitleyi kendine hayran bırakan genç şarkıcı Billie Eilish, Lost Cause isimli yeni şarkısını kliplendirdi. Şarkı 19 saatte 11 milyon izlenmeyi geçti. İşte o klip:
Şarkıyı tabii ki dinledim dün çıktığı gibi...@MEnes sanatsal yorumun nerde?![]()
Ben pek hakim değilim kendisine ve önceki şarkısı çok hoşuma gitmişti. Şu yılanlı olanıŞarkıyı tabii ki dinledim dün çıktığı gibi...
Sözleri ve müziği yine çok hoşuma gitti. Billie Billie'liğinden hiç vazgeçmeden tarzına ve müziklerine devam ediyor. Gerçekten kaliteli ve büyük bir sanatçı daha bu yaşında. Lakin kendisinin bu albümünde önce Vogue dergisindeki röportarjları, oradaki kıyafetlerle verdiği pozlar ve sonrasında kliplerindeki kıyafet seçimleri beni korkutuyor...
Kendisinin klişe lobisine kurban gitmesinden korkuyorum... Önceden bu tarz dertleri yoktu lakin şimdi sosyal mesaj verme amacıyla değişik yollara girdiğini görüyorum... Senin vücudunu gösterip şov yapmaya ihtiyacın yok ki Billie'ciğim... Zaten sırf bunu yapmadığın için daha orjinal ve kendine has bir tarzın vardı ve böyle seviliyordun bir çok kişi tarafından... Ama şimdi belirli kişilere belirli mesajlar verme adı altında herkes gibi olacaksan işimiz var demektir... Yine de sanatı bu kadar kaliteli olduğu müddetçe dinlemeye devam ederim ama eskisi kadar kendine has gelmez gözüme olur biter...![]()
Ben takribi 2 3 yıldır takip ediyorum kendisini ve şarkılarını çok beğenerek dinliyorum. Albümünü de merakla bkeliyorum ama işte o sebepler umarım daha fazla soğutmaz kendisinden... Orjinalliğini kaybedip klişe lobisine yenik düşerse üzülürüm...Ben pek hakim değilim kendisine ve önceki şarkısı çok hoşuma gitmişti. Şu yılanlı olanı
Bu şarkı da güzel ama klibi beğenmedim. Sebebini de sen sıralamışsın zatenUmarım kendi çizgisini daha fazla bozmaz.
Oha klip ateş ediyor, sesi kısarak izlemek yetti sanatsallık manasında yani..@Dosi
Ama klip cidden hoş olmuş.. Bu arada mağaradan çıkmış gibi olacağım belki ama klibi izleyene dek ben Billie Elish'i erkek sanıyordum isminden dolayı, daha önce pek radarıma yakalanan birisi olmamış anlaşılan ve zaten 2017'den sonra ünlenmiş, ne diyelim.![]()
fav10.net
Hızlıca göz attım ama o klip eh, o kadar da sanatsal değilmişş...![]()
Billie Eilish - Your Power | Official Music Video
Kendine has tarzıyla büyük bir kitleyi kendine hayran bırakan genç şarkıcı Billie Eilish,Your Power isimli yeni şarkısını kliplendirdi. Şarkı 15 saatte 9 milyon izlenmeye yaklaştı. İşte o klip:fav10.net