'Bilkent Televizyon Ödülleri' Sahiplerini Buldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
'Bilkent Televizyon Ödülleri' Sahiplerini Buldu!

1453394_664271373595623_584179651_n-150x150.png

Bilkent Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin oylamasıyla bu sene dördüncüsü belirlenen 'Bilkent Televizyon Ödülleri' önceki gün sahiplerini buldu.

‘Yılın En Dizisi’ Poyraz Karayel seçilirken, ‘En İyi Kadın Oyuncu’, Paramparça dizisindeki rolüyle Nurgül Yeşilçay’a, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü de Kara Sevda dizisindeki performansıyla Burak Özçivit'e verildi.

En İyi Drama Dizi: Poyraz Karayel

En İyi Drama Kadın Oyuncu: Nurgül Yeşilçay

En İyi Drama Erkek Oyuncu: Burak Özçivit

En İyi Haber Spikeri: Fatih Portakal

En İyi Talk Show Programı: Beyaz Show

En İyi Gündüz Kuşağı Programı: Nurselin Mutfağı

En İyi Kültür Sanat Programı: Film Koptu

En İyi Tartışma Programı: Tarafsız Bölge

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Aslında birkaç kategori daha vardı en iyi komedi dizisi, erkek komedi oyuncusu, kadın komedi oyuncusu, yarışma programı falan ama o ödüller kime gitmiş bulamadım neyse ödüller ellerine geçince konuya ekleriz. :D

Güzel tercihler olmuş özellikle Poyraz Karayel ve Beyaz Show'a sevindim. :D Nurgül'e de moral olmuş olur bu ödül. :D

CZK_AQfWkAAKVW-.jpg
CZFcZmZVAAA_mV3.jpg
CZFpkVEVAAI-4VQ.jpg

Aslında birkaç kategori daha vardı en iyi komedi dizisi, erkek komedi oyuncusu, kadın komedi oyuncusu, yarışma programı falan ama o ödüller kime gitmiş bulamadım neyse ödüller ellerine geçince konuya ekleriz. :D

Güzel tercihler olmuş özellikle Poyraz Karayel ve Beyaz Show'a sevindim. :D Nurgül'e de moral olmuş olur bu ödül. :D

CZK_AQfWkAAKVW-.jpg
CZFcZmZVAAA_mV3.jpg
CZFpkVEVAAI-4VQ.jpg
Ben de bulamadım. Poyraz Karayel ödül almış gerisi pek de önemli değil. :D Bu arada Burak Özçivit'e ödül vermeseler de olurmuş. :A

Ben de bulamadım. Poyraz Karayel ödül almış gerisi pek de önemli değil. :D Bu arada Burak Özçivit'e ödül vermeseler de olurmuş. :A
Aynen İlker varken Burak'a gitmesi olmamış. :D Neyse Poyraz ve Beyaz Show'a ödül aldırdık bari sağlık olsun napalım. :A

Ne kadar D'ci bir üniversite .ss @Bully

Doğan Medya Grubu'nun kanallarına toplam 4 ödül birden gitmiş, helal olsun. :Z Poyraz Karayel'in ödül almasına çok sevindim, büyük başarı.

Aynen İlker varken Burak'a gitmesi olmamış. :D Neyse Poyraz ve Beyaz Show'a ödül aldırdık bari sağlık olsun napalım. :A
Burak gibi yakışıklı ve yetenkli bir oyuncu zor bulunur, o aldıysa sonuna kadar hak etmiştir. :bhr:

Ne kadar D'ci bir üniversite .ss @Bully

Doğan Medya Grubu'nun kanallarına toplam 4 ödül birden gitmiş, helal olsun. :Z Poyraz Karayel'in ödül almasına çok sevindim, büyük başarı.

Burak gibi yakışıklı ve yetenkli bir oyuncu zor bulunur, o aldıysa sonuna kadar hak etmiştir. :bhr:
Ee kimin üniversitesi 😎

Yakışıklılığına bir şey diyemem de yetenekliliği tartışılır. :A Ortalama bir oyunculuğu var işte