Bilimsel Olarak En Korkunç Film: "The Shining"

gundix123

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,284
Puanı
459
Stephen King'in romanından uyarlanan, bir Stanley Kubrick klasiği olan, başrolünde ise Jack Nicholson'ın bulunduğu korku-gerilim türünün en iyi filmlerinden birisi olarak görülen "The Shining", Play.com tarafından yapılan ankete göre en iyi korku filmi.

Site tarafından düzenlenen özel gösterimle seyircilerin kalp atışı incelendi ve buna göre "The Shining" filmini izleyenlerin kalp atışı hızlanırken, filmdeki "Here's Johnny" sahnesi yüzde 28.2, ikizlerin olduğu sahne ise yüzde 23.10 kalp ritim artışıyla en korkunç sahneler seçildi.

The Shining'ten sonra "The Exorcist" 2. olurken, "Nightmare on Elm Street" filmi ise 3. en korkunç film seçildi. "Ring", "Alien" ve "Saw"da listeye giren diğer filmler arasında.

Ekli dosyalar

• ai.dailymail.co.uk_i_pix_2009_05_06_article_0_04D58892000005DC_1000_468x363.jpg
    49.6 KB · Hit: 340
Yerinde tespit olmuş. Korku filmlerinin bir numarası.
Tek rakibi Hitchcock filmleri olabilir ama Hitchcock'un tarzı daha farklı direkt korku filmi diyemeyiz.

Bu filmin konusu cinli/şeytanlı değil mi?

Bence seçilmesinde en büyük etken Jack Nicholson'ın oyunculuğu olmuştur. Her resminde enteresan gözüküyor.

İzlemeye korkuyorum bu filmi.

Izlemekte fayda görmüyorum ama izleyelim bir ara