Bilgisayarınızı En Fazla Ne Kadar Süre / Gün Beklemede ( Uyku ) Bıraktınız ?

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,994
Puanı
1,061

Bilgisayarınızı ne kadar süre / gün en fazla beklemede bıraktınız ?

Ben çok az kapatırım hep beklemede kalır. :D

Son düzenleme:
Ben eskiden hep kapatırdım ama açılmasını beklemek çok kötü bir de yavaşsa.:( :(
Uyku en iyisi oldu. Çoğunlukla uykuyu tercih eder. Geceleri hariç. En fazla misafirliğe giderken bırakmıştım.:) 3-4 saat olabilir.:):)

BesaleT post: 1426938' Alıntı:
4-5 saat falandır genelde açık bırakır giderim. :D Beklemeye bırakıp açmak bile zor geliyor. :D
+1

Bir netbookun açılıp kendine gelmesi saatler alıyor o sebeple üşenirim bende beklemede kalır ara sıra dinlendiririm ama. :D :D

Sık sık beklemede durur işim olduğunda açarım.

1 gün sürekli beklemede kalmıştı. :)

Hiç kapatmadığım da 4-5 gün vardır.

Kendim çok çok nadir alırım. Genelde Ayarlı süreden sonra otomatik uyku moduna alır oyun falan açık değilse eğer. O da nadir olur.

xBUGRAx post: 1426958' Alıntı:
Evet ne işe yarıyor uyku modu? :D
Hemen açılıyor bilgisayar direk. Ama yine minimum çok az elektirik harcıyor laptoplar için çok iyi işletim sistemin Windows 2000 ve altıysa deneme. :D

- - - Ekleme - - -

İşin ehline soralım var mıdır bir zararı? :) @OzaN

Sadece geceleri ve evden uzun süreli çıkarken kapatırım. Bazen evden çıkarken de kapatmam o zamanlar 10-15 saati görmüştür. :)

mrt-06 post: 1426968' Alıntı:
Hemen açılıyor bilgisayar direk. Ama yine minimum çok az elektirik harcıyor laptoplar için çok iyi işletim sistemin Windows 2000 ve altıysa deneme. :D

- - - Ekleme - - -

İşin ehline soralım var mıdır bir zararı? :) @OzaN

Çok abartmadıktan sonra bir zararı yok tabii. :)

Laptop'ı aldıktan sonra neredeyse hiç oturumu kapatmadım. :D
Yazık bilgisayarına acıdım. :( :D

- - - Ekleme - - -

Sadece geceleri ve evden uzun süreli çıkarken kapatırım. Bazen evden çıkarken de kapatmam o zamanlar 10-15 saati görmüştür. :)

Çok abartmadıktan sonra bir zararı yok tabii. :)
İyi o zaman genel 2 gün kalır ama klavuzda 2 hafta beklemede kalabilir yazıyormuş fark-ı netbook. :D 😎