Bilge Nihan feat. Bahadır Tatlıöz'ün, GNL etiketiyle yayınlanan "Net" isimli tekli çalışması, video klibiyle netd'de.
Söz: Bahadır Tatlıöz
Müzik, Düzenleme: Cüneyt Yamaner
Yönetmen: Gülşen Aybaba & Bahadır Tatlıöz
Radyo ve tvlerde baya bi hit oldu bu şarkı aylardır hep çalıyor.Bu şarkıda son 1 ayda radyolarda patladı resmen.Yeni çıktı sandım meğersem Aralık ayında çıkmış.
Haberiniz var mı.
@Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @denizz19 @Yiğitt @mrt-06 @OzaN @MayısKralı @tolgab
Eylül ayında tekrar çıkış yakalamış dediğin gibi ya tv'de bir dizide çaldı yada radyoda filan öyle patladı şarkı tekrardan.Radyo ve tvlerde baya bi hit oldu bu şarkı aylardır hep çalıyor.![]()
Bu şarkıda son 1 ayda radyolarda patladı resmen.Yeni çıktı sandım meğersem Aralık ayında çıkmış.
Haberiniz var mı.
@Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @denizz19 @Yiğitt @mrt-06 @OzaN @MayısKralı @tolgab
Yok galiba bulamadım.Bu şarkının konusu yokmuymuş, ilk çıktığında sarmadı Şubatta falan hep radyolardaydı o zamanlar dinliyordum bayağı![]()
Yok galiba bulamadım.![]()
Tanınmış bir isim söylese 70 M filan izlenilirdi bu şarkı.Bende bulamadım ama şarkının adı sadece netti bir ara, radyolarda çok çalmaya başladı falan herkes vay haline diye düşününce ismini parantezle değiştirdiler![]()
Top 10'a alalım Tolga bey.ilk çıktığında beğenmemiştim ama radyolarda sık sık duyunca insan alışıyor haliyle![]()
Top 10'a alalım Tolga bey.![]()