Bikini Yerine Şort Giyip Ceza Alan Norveç Kadın Hentbol Takımına Sürpriz Destek

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
115,800
Puanı
1,060
IMG_20210731_160006.jpg

Norveç kadın hentbol takımı oyuncuları, fazla açık olunduğu için bikini yerine şortla çıkacaklarını belirtmesi üzerine Uluslararası Hentbol Federasyonu bu talepe karşı çıktı ve Norveç kadın hentbol takımı buna rağmen kuralı çiğnedi. Oyuncu başı 150 Euro ceza verilmesi öngörüldü ve Norveç Hentbol Federasyonu bu cezayı ödeyeceğini belirtti.

Norveç kadın hentbol takımı Bulgaristan'ın Varna kentinde düzenlenen şampiyonada İspanya'ya karşı bronz madalya mücadelesinde şort ile oynadılar.

Birçok kişiden destek alan Norveç hentbol takımına bir destek de dünyaca ünlü yıldız Pink'den geldi. Pink yaptığı bir paylaşımda; 'Norveç kadın hentbol takımı ile gurur duyuyorum, aferin kızlar, cezanızı ben seve seve öderim. Böyle devam' sözlerinde bulundu.

Kaynak: Aftonbladet

Norveçlilere helal olsun. Bunu müslüman bir ülke oyuncuları yapsa şimdiye çok farklı yorumlar olurdu :A
Komşuma aferin :bhr:
Yalnız başlık da roman gibi olmuş oku oku bitmedi :A

Norveçlilerden beklenilecek bir hareket, iklim soğuk olunca daha sağlıklı düşünebiliyor insanlar sonuçta :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Dosi
@Tolstoyevski şimdi nasıl :A

Kadın hentbol takımımıza laf geldiğini sanmıyorum ama öyle bir kararı ilk onlar alsa en başta ayıp demiyenler ayıplardı ve yadırgardı :A
Bence şu an daha sadeleşmiş ve daha iyi gibi, bir önceki kitap gibiydi oku oku bitmiyor :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi