Bihter Ziyagil'i Saygıyla Anıyoruz!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Bihter Ziyagil'i Saygıyla Anıyoruz!

Kanal D'nin unutulmaz dizilerinden birisi olan ''Aşk-ı Memnu''nun efsane karakteri Bihter Ziyagil'i saygıyla anıyoruz...​

Ay Yapım ve Kanal D ortaklığıyla ekrana gelen, reytingleri sallayıp finaliyle herkesi ağlatan ''Aşk-ı Memnu''nun efsane karakteri Bihter Ziyagil, tam 7 yıl önce bir 24 Haziran Perşembe günü aramızdan ayrıldı. Ölüm sahnesiyle büyük ses getiren ve hala unutulmayan Bihter Ziyagil'i ünlü sanatçı Beren Saat canlandırdı.​

İşte hala unutulamayan Bihter Ziyagil'in ölüm sahnesi:​

Orijinal formatta oku

Nur içinde yat, şehvetli güzelim. Cennete buluşalım

@Çiğdem- @vadikızı ve @Dosi o zaman da evde kalmıştı hala evde kalmışlar vay be bihter 26 yaşınan ka neler yaşadı da öldü çikinella çiğdem 29 oldu ama hala @destere
aa hiç unutmam okuldakı çocuklar ölüm sahnesindeki dekoltesinden bahsediyordu bihterin
dizinin izlenme sebebide oydu zaten ayoll antisiydim dizinin

@sokak sanati @Harunnn60 @cookies

aa hiç unutmam okuldakı çocuklar ölüm sahnesindeki dekoltesinden bahsediyordu bihterin
dizinin izlenme sebebide oydu zaten ayolla ntisiydim dizinin

@sokak sanati @Harunnn60 @cookies
Türkiye'nin en kaliteli dizisi ve en kaliteli oyuncusundan bahsediyoruz.

Ah ah zaman ne çabuk geçiyor, finalin olduğu gün dışarıdaydım. Dizi başladıktan yarım saat sonra falan gelmiştim eve.

Aşk-ı Memnu gerçekten beğendiğim bir dizi değildi, bu ölüm sahnesi de dahil Zaten bilindik bir konu ve kitap. Hazin son da bilinen bir gerçekti. Ben bu dizinin çok abartıldığını düşünüyorum. Çünkü sürükleyici bir hikayesi yoktu. Konu da sürekli yasak aşk üzerinden ilerliyordu. Klişeydi yani. Diziyi bu kadar izlettiren oyuncuların performansıydı. Bu kadro olmasaydı bu kadar izlenmez ve hala konuşuluyor olmazdı. Ece ve Melek ikilisinin yazıp da başarılı bulduğum tek işi Kuzey Güney oldu ki o da bozdu zaten sonradan bıraktım. Medcezir'i de sonuna kadar izlesem de senaryo anlamında maalesef hiç haz etmiyordum. Bu kadınlar tamamen çok güzel tablo sunuyor izleyiciye. Ama dizilerin içeriği genel olarak maalesef boş oluyor. Tabi benim şahsi fikrim bu.

Bunlar bişi çeviriyor zaten.

Ah ah zaman ne çabuk geçiyor, finalin olduğu gün dışarıdaydım. Dizi başladıktan yarım saat sonra falan gelmiştim eve.
@destere ile görüntülü aramalarınızda sen de dekolte giyiyormuşsun öyle demişti totoş selim dimi @Harunnn60 da şahit
hhahah @destere konusunu açma haruna cnm çocuk gitti hala kurtalamadı

@Yiğitt cins cins avatarlar koyuyorsun ama atatürk avatarını sevdim demiştim yine batırmışsın ayoll

Zaman ne çabuk geçiyor.
Efsane aramızdan ayrılalı 7 yıl olmuş demek... Türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en güçlü, en efsane karakteri asla unutulmayacak.

Daha bu sabah belki 10.kez tekrarına denk geldim ve bu efsane sahne vardı, onu paylaşalım bari.

Her sene tekrarlarını aynı heyecanla izliyorum
Büyük finale de az kaldı...

Dışarda ne yapiyordun