Bige Önal 'Sen Çal Kapımı'dan Ayrılıyor!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,126
Puanı
1,059
1617371007510.jpeg

FOX'un sevilen dizisi Sen Çal Kapımı'da bir ayrılık yaşandı.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu diziye geçtiğimiz haftalarda geri dönen ve Selin karakterini canlandıran Bige Önal veda ediyor.

Güzel oyuncu yeni projelerle görüşme halinde olduğunu açıkladı.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Karakteri iyice çekilmez olmuştu en son baktığımda şimdi daha da kötüleşmişti senaryo. Kendisi için en iyisi olmuş.

Çık gir çık gir iyice yalama oldu. :A Neyse bu rezil ekipten kurtarsın kendini.
Ya diziyi sevmeyebilirsin ama ekibe niye rezil diyorsun ne alıp veremediğin şu ekiple? Sette iyi anlaşıp mutlu paylaşımlar yaptıkları için mi sevmiyorsun? :A

• Beğendim
Reactions: Angelica
Karakteri iyice çekilmez olmuştu en son baktığımda şimdi daha da kötüleşmişti senaryo. Kendisi için en iyisi olmuş.

Ya diziyi sevmeyebilirsin ama ekibe niye rezil diyorsun ne alıp veremediğin şu ekiple? Sette iyi anlaşıp mutlu paylaşımlar yaptıkları için mi sevmiyorsun? :A
Bige babasını kaybettiğinde saçma sapan paylaşımlar yaptıkları için dedim. :A İyi anlaşma olayına da pek inanmıyorum ama bu sefer derdim o değil. :A

Bige babasını kaybettiğinde saçma sapan paylaşımlar yaptıkları için dedim. :A İyi anlaşma olayına da pek inanmıyorum ama bu sefer derdim o değil. :A
Elçin Afacan'ın paylaşımlarını ve sonrasındaki dalga geçer gibi açıklamasını diyorsan ona ben de sinirlenmiştim.

Aman inanma sana göre PR. Sana göre sadece sevdiğin dizilerin oyuncuları iyi anlaşıyor, sette her şey süper falan. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Elçin Afacan'ın paylaşımlarını ve sonrasındaki dalga geçer gibi açıklamasını diyorsan ona ben de sinirlenmiştim.

Aman inanma sana göre PR. Sana göre sadece sevdiğin dizilerin oyuncuları iyi anlaşıyor, sette her şey süper falan. :A
Bu @Aserat için hayat sadece Kırmızı Oda ve Burcu Biricik'e ibaret :A İnsan sevmediği her şeye bu kadar düşman olur mu :A

Bu @Aserat için hayat sadece Kırmızı Oda ve Burcu Biricik'e ibaret :A İnsan sevmediği her şeye bu kadar düşman olur mu :A
Çok doğru dedin. :A Sevmediği her şeye ağzına geleni söylüyor. :A Bir tek onun izledikleri ve sevdikleri kaliteli, ötesi çöp ona göre. :A

Allah yardımcısı olsun. :A

• Harika
Reactions: serhatt
Handenin yanına geldiğini bilmiyordum iyi yapmış valla diziye gelince Selin hikayesi bitmişti gerçi gelmesi hataydı ama Bige ye başarılar diliyorum onu izlemek zevkti benim için :D