2014 Big Hero 6 / 6 Süper Kahraman | Film Bilgileri & Yorumları

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
6,728
Puanı
1,060
2245084.jpg

6 Süper Kahraman - Big Hero 6 (2014)

Türü: Animasyon, Aksiyon, Macera, Komedi, Aile, Bilim-Kurgu
Yönetmen: Don Hall, Chris Williams
Senaryo: Jordan Roberts (screenplay), Daniel Gerson (screenplay), Robert L. Baird (screenplay), Duncan Rouleau (based upon the characters created by), Steven T. Seagle (based upon the characters created by), Paul Briggs (head of story), Joseph Mateo (head of story)

Seslendirmenler:
Scott Adsit
Ryan Potter
Daniel Henney
T.J. Miller
Jamie Chung

IMDb Sayfası

Filmin Özeti
Oldukça zeki bir robot tasarımcısı olan Hiro Hamada kendisini bir anda bir suç örgütünün içinde bulacaktır. Kötü adamların amacı yüksek teknolojili “San Fransokyo” kentini yerle bir etmektir. En yakın arkadaşı Baymax ‘ın yardımıyla Hiro, şehri kurtarmak için oluşturulan gönüllüler ordusuna katılır…

Disney’in yapımcılığını üstlendiği aile animasyonunda yönetmenler animasyonun mutfağından gelen ödüllü isimler olan Don Hall ve Chris Williams ikilisi.

Filmin Fragmanı

 

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
6,728
Puanı
1,060
- Açıkçası filmin adından dolayı süper kahramanlık filmi olduğunu düşünüyordum. Yanılmadım da ama süper kahramanlıktan daha çok robotlarla ilgiliydi. Özellikle bilimle harmanlanınca güzel bir şey ortaya çıkmış.
- Baymax çok tatlıydı. :D Ara ara güldürdü. :D
- Anlamadığım şey,
Maskeli adam neden öğrencilerini öldürmeye kalkıştı ki? Eğer sorunu zengin adamlaysa bunu en başından da halledebilirdi.
- Devam filmi gelecektir yüksek ihtimal. Merakla bekliyorum.
- Oscar'da şansı pek yok gibi maalesef. How to Train Your Dragon ilk filmiyle ödüllendirilmemesinin avantajını kullanarak ödülü alacak gibi. Ama gönlüm şimdilik Big Hero 6'dan yana. Belki bir sürpriz yapar.
- Ayrıca bence The Lego Movie'den de daha iyi bir film. Ama bu yine de The Lego Movie'nin adaylığı kaçırmasına sebep değil.
- Bence yılın en zevk alarak izleyeceğiniz filmlerden birisi.Beğenmeyen olmaz muhtemelen.

8/10
 

Danger UA!

Tecrübeli Üye
Katılım
12 Mayıs 2011
Mesajlar
9,085
Reaksiyon puanı
3,713
Puanı
560
Bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim.Alanında yılın en iyisi.The Lego Movie'den de daha başarılı buldum.

Görüntülerde en ufak detaylarda bile uğraşmışlar ve çok zevk verdi.Kahramanlıktan çok bilim-kurgu olması iyi karakterleriyle birlikte çok başarılı bir film olmuş.Tarz olarak bir diğer çok sevdiğim film The Incredibles'a benzettim.Baymax robot gibi bir robot olmuş.:D Filmin en iyi karakteri.

Yapılan icatlar da çok yaratıcıydı.Tekerlekler,renkli toplar,lazer hepsi iyiydi.Karakter olarak çocuğu biraz sevmedim onu dışındakiler iyiydi.Fred karakterini Aaron Paul seslendirse müthiş olurdu.:D Nedense öyle bir şey geldi aklıma.:D Bir sahnede "yeah science" diyordu ordan geldi aklıma galiba.:)

Umarım How To Train Your Dragon 2 yerine Oscar'ı alır.2.filmi merakla bekliyorum.

9/10
 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,058
Reaksiyon puanı
49,715
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Tam yorum: http://izleryazar.com/big-hero-6-2014/

Özetlemek gerekirse filmi sevdim Baymax cidden çok sevimliydi. :D

Filmin sorunu bence ikinci kısımdaki aksiyon kısmıydı. Oralar baya sıkıcıydı. Eğer devam filmi gelirse muhtemelen direkt aksiyon olarak gidileceğinden sıkıcı olacaktır. Büyük ihtimalle izlemem devam filmini ama bu ilkini sevmediğim anlamına gelmiyor. Benim de şimdilik Oscar'da desteklediğim film ama The Tale of Princess Kaguya'yı izledikten sonra belli olacak asıl durum. :)

7/10
 

BesaleT

Emekli
Katılım
8 Şubat 2011
Mesajlar
30,455
Reaksiyon puanı
5,679
Puanı
1,061
Konum
***İzmiR***
Animasyon filmleri denince akla Disney geliyor tabi ki. Big Hero 6 fazla bi beklentim olmadan izledim aslında ama beklentimin üstünde çıktı. Sadece çocuklar değil büyüklerin de çok rahat izleyebileceği bir yapım olmuş.
Big Hero ve o çocuğun abisinin patlamada ölmesi olaylarına üzüldüm hemde hocası için girmişti meğer yaşıyormuş boşa da öldü diyebiliriz keşke ölmeseydi tabi. :) Big Hero yeniden canlandı sonunda ama bunu bilmeden izlediğin için bi yazık oldu diyorsun.

8/10
 

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
Ben buna yorum yapmamişim ama zamanında izlemiştim bu filmi. İzlediğim en iyi anamasyonlardan biriydi. Dizi olarak ayın 29'unda yayına giriyor :Z


İzlermisin @bazinga ????

 
  • Beğendim
Reactions: bazinga