@GunesinOglu yok izliyorum halasen izliyor musun tugra da gitti saka gibisin var ya kimi tutsan eleniyor
İzlemiyorum programı ben.
Acun 1 yılda 3 Mersin'liyi şampiyon ettirdi o yüzden hicbirseye şaşırmıyorum.Seninle @Forumdash girdiğimiz tartışma olmasa ben de unutmuştum yarışmanın finali olmus bil bakalım kim birinci kim olmus.. Kimse de konusunu açmamis.. Kast dediğin Rezan zaten elenmişti.. Onun yerine yine kast olarak suçladiğin tatbiki Idil de olmadı))). Diğer kast olabileceğini düşündüğün onur da olmadi.. Evin en sessizi hiç bir olaya karışmayan sinan birinci olmuş
Sınamanın doğduğu yerlerde hendek kazılıyor ama Türk halkı onu birinci yaptı aynı o ses birincisi olduğu gibi bu da doğudan çıktı birinci bakalım survivor da kim doğudan katılmıştı ona iodaklananalim)))
Ama sana HEPİMİZ SEMİHİZ konusunda ne demiştim. İdili filan aklında tutmuşsun onur hakkında söylediğimi atmişsin Sinan hakkında söylediğimi yazmamaişsin. Asıl yorumum.Seninle @Forumdash girdiğimiz tartışma olmasa ben de unutmuştum yarışmanın finali olmus bil bakalım kim birinci kim olmus.. Kimse de konusunu açmamis.. Kast dediğin Rezan zaten elenmişti.. Onun yerine yine kast olarak suçladiğin tatbiki Idil de olmadı))). Diğer kast olabileceğini düşündüğün onur da olmadi.. Evin en sessizi hiç bir olaya karışmayan sinan birinci olmuş
Sınamanın doğduğu yerlerde hendek kazılıyor ama Türk halkı onu birinci yaptı aynı o ses birincisi olduğu gibi bu da doğudan çıktı birinci bakalım survivor da kim doğudan katılmıştı ona iodaklananalim)))
Kağida yazmadiğini nerden biliyorsun? Bireysele dönunce yarişma Kurre deftere yazmış sanırım Semihin demesine göre sonra Kurre onu gizlidennalıp yırtıp atmişti. Semihi kötü göstermek için.
Bbtr Sinan kazanırsa şaşirmam baştan sömürüyle başladı yarişa. Tepki çekildşğini görunce susttu. Ama sms de de hep birinci çıktı. Arsel cast değil mi? Mutahıtmıymış neymiş. Arselin finale kalmasını da içerdekilerin oylamasıyla kalmiş sanırım tam bilmiyorum. (Big brother odaya cağırmış yarişmacıları isşm konusunda anlaşmişlardır) Onun ne işi var orda? Baştan sevgili ayağı yaptı bile. İdil o zaten cast. İtiraz edilecek bişey yoktur. Onur şüphelendiriyor beni. O sevilen karakter. 2 kişğ cast benim için onunsöylim baştan. Diğer ikisine bişey demiyorum.
Hayır ben kast dediklerine gönderme yaptım.. Sinanın kastlik bir durumu yok tatbiki sömürüyle birinci oldu(özelikle doğuda çatışma yoğunken). Bu sömürü ise yarayacak.Ama sana HEPİMİZ SEMİHİZ konusunda ne demiştim. İdili filan aklında tutmuşsun onur hakkında söylediğimi atmişsin Sinan hakkında söylediğimi yazmamaişsin. Asıl yorumum.
Kırmızıyla işaretledim.!!
Yalnız bu yarışma acunun değil))))Acun 1 yılda 3 Mersin'liyi şampiyon ettirdi o yüzden hicbirseye şaşırmıyorum.
Ama arseli gördğn işte. Finali izlerken twitterda herkes arsel birinci olacak dıyordu. Çünkü ilk sms oylamasında da 1.olmuştu sonrasında pek smse filan cıkmadı finalede yarişmacılar karar vererek çıkmıştı. Endemol sinanı birinci yaparak iyi yaptı ama tam bir dizi kafasında olduHayır ben kast dediklerine gönderme yaptım.. Sinanın kastlik bir durumu yok tatbiki sömürüyle birinci oldu(özelikle doğuda çatışma yoğunken). Bu sömürü ise yarayacak.
Sen sürekli her şey ayarlı kastlar kazanıyor demene gönderme yaptım sadece.. Kasttan ziyade Türk halkınin duygusunu sömüren birinci oldu. Bunu tartı anıyoruz ( onur kast o olursa saşmam Idil de kast))). Sinan da olursa sasmam. Eşe geriye kim kaldı diğer çocuğun smssi olmadığı açık)))))
Yalnız bu yarışma acunun değil))))
Türk halkı yaptı endemol değil.. Türk halkına damardan girdi bir de kürt olması avantajı oldu.. İkidir bu yarışmalarda kürt kökenliler kazanıyor artık kürt olmak dezavantaj değik avantaj oluyor))Ama arseli gördğn işte. Finali izlerken twitterda herkes arsel birinci olacak dıyordu. Çünkü ilk sms oylamasında da 1.olmuştu sonrasında pek smse filan cıkmadı finalede yarişmacılar karar vererek çıkmıştı. Endemol sinanı birinci yaparak iyi yaptı ama tam bir dizi kafasında oldufakir oğlan mutlu sona ulaşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?