Big Brother Türkiye | Genel Yorum Konusu

guzel programa benziyor en azindan oyun falan var. utopya'ya katlandiysan bunu kesin izlemelisin.
Yine arada bir gönderme yaptın.

Ütopya'yı başta izlememin nedeni o zamanlar stresliydim cidden kafa dağıtıcı şeyler arıyordum o yüzden kafamın dağılmasında Ütopya çok etkilidir.

@Harunnn60 09.45'te takrarı var ama
Hmm denk gelirsem artık gece yada gündüz bakarım ama bu yarışmada çok sahte isimler var halktan isim yok o sıkıntı benim için.
Hepsi havalı tipler böyle.

Bu programa da bağlandım.O yüzden 2 dizime veda ediyorum

Yasin elendi ve sevindim sevmiyordum zaten onu gökcenin birinci olmasina da sevindim
ama bölüm fenaydi baya degisik olaylar oldu soktayim resmen onur ve idil fena kapisti yasinle ask yasamiyorum diyen rezan asuman yasinin sevgilisi var gibi konusunca ne diyor bu falan dedi hüseyin saldirdi herkese baya degisikti
ama onur idil kavgasi fenaydi onur cıldırdı resmen
@GunesinOglu fena bölümdü dimi kanki

Programın yakışıklı ismi Yasin de elenmiş, daha da iş yapmaz bu program.

Tuğra erkek gibi, çok itici.

Seda şeytan aslında belli etmiyor ama.

Sinan ve Onur çok yapmacıklar çok.

Oktay egoist!

Rezan sevimsiz, itici, aşırı yapmacık, soğuk.

İdil oyuncunun ta kendisi!

Arsel çok havalı, hayatta kazanamaz gibi.

Gökçen en iyisi gibi şu anlık kısaca arkadaşlar. Bu arada herkes de ona yüklenmeyi kessin artık!

Köpük yapıldı diye için ağlayan ortalığı kaldıran kız birinci çıkmış survivora bile burun kıvıran halkın bu yarışmayı izlemesini beklemek cidden komedi.. Stara büyük tebrikler

@Harunnn60 kç yi bıraktım.Aslında bölüm eksiklerim vardı ama tekrar başlayamam onu anladım
Diğerine tam karar veremedim
Ama Kösem ve Eve Dönüş ü bırakmam

@eskici aynen bomba bölümdü

@GunesinOglu evet cünkü sen hep kazanma ihtimali olmayan degisik yarismacilari tutuyorsun not: bunu sana daha önce de söylemistim sanirim

@GunesinOglu haftaya elenir o da merak etme
ama bugün fundayla kavga ediyor baya siddetli bir sekilde