Bieber Hayranlarına Tükürdü

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Geçtiğimiz günlerde bir restoranın temizlik kovasına işeyen genç popçu yine bir skandalla gündemde. Bu sefer hayranlarının üzerine tüküren 19 yaşındaki şarkıcı "Bu sabah güne böyle başladım." diyerek o fotoğrafı paylaştı.

KTGcLuCaGdMfknSjDpCBkiCf.jpg
5c0bggrcF3NgC7f8DTofCK16.jpg

Tükürmeden önce 14-18 yaş aralığındaki kızlardan oluşan hayran kitlesinin resmini çekmeyi de ihmal etmedi.

IKp6erG5VG3S6gH2t8P1BesS.jpg

Hayranları "Justin Bieber tükürdü çok şanslıyız. Biliyor musun Angel? Justin tükürdü tükürüğü bana da geldi." Gibisinden diyaloglar geçer. Öyle bir zihniyet içerisinde gelişiyor olaylar. Garip bir dünyada yaşıyoruz. Sanırım daha da garipleşecek. Zamanla birçoğumuz bu olanlara alışmaya başlayacaktır eminim. :)

Birde geçenlerde çöp kutusuna işemiş :A o haber paylasildimi??

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

bence bu da uyuştururcuya falan başlamıştır bir anda skandal-sansasyon havası gelmez insana :)

Allah doğru yola yöneltsin diyeceğim de zor gözüküyor bu davranışlarla..

Hayranları da ellerini açmış sanki para saçıyorlar yukarıdan. Hey Allahım... :D

Resimlerini çekerek "yüzlerine tükürsem bişey diyemezler" mesajını da vermiş. :D

Birilerini seversin, hayran olursun kabul ediyorum ama nasıl yüzüne tükürmesine izin verebiliyorsun? Nasıl bu kadar kişilik yoksunu olabiliyorlar?
Bu arada Justin'in yaptığı da doğru değil, yakın zamanda söner bence. :)

Çocuk işte bu adamı adam yerine koyup sanatçı / şarkıcı yapmışlar umarım en yakın zamanda söner bakalım ne yapacak o zaman.