Bi Küçük Eylül Meselesi Filminin Galasına Ünlüler Akın Etti

Çok güzel bi galaydı.Bütün Ay Yapım oyuncuları gelmişti nerdeyse.Mine Tugay'ı çok beğendim. ama oyuncular küçücük ya ekranda nasıl o kadar kocaman çıkıyorlar hayret ettim.Özellikle Hazar Ergüçlü minnacık

Galanın ilgi odağı Engin Akyürek'ti.Film bitince foto çektirmek isteyenler izdiham oluşturdu resmen.Güvenlikçiler kaçırdı adamı
)) ama o kimseyi kırmadı yine de.Kara Para Aşk ekibi şimdiden kaynaşmış.Tuba Engin'in yanındaki kalabalığın gitmesini bekledi sonra yanına gitti kocaman sarıldılar.Engin geldiğin için teşekkür ederim dedi.Tuba da Engin'i tebrik etti çok güzel film olmuş diye.
Bu arada cidden tavsiye olunur bi küçük Eylül meselesi.Zamanın nasıl aktığı belli olmuyor.Hop başlıyor ve bitiyor.Çok sürükleyici.

serbest bıraktım seni daha ne istiyosun

insan ömrünü tutsak geçirdikten sonra aniden özgür bırakırsan kolay kolay uyum sağlamaz hayata
)

The Shawshank Redemption filminde özgür kalan ihtiyarı biliyorsun 50 yıl tutsak kalıp dışarı çıktıktan sonra tuvalete gitmek için bile patronundan izin istiyordu sonra astı kendini gariban moruk
nerden aklıma geldi şimdi

sen başkalarını bulmada hiçde bocalamazsın