Beyoncé - Hold Up | Klip

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,542
Puanı
1,060
Beyoncé'nin 6. stüdyo albümü 'Lemonade'de yer alan 'Hold Up' şarkısının klipi 4 Eylül'de yayınlandı.

2016 MTV Video Mucis Awards'da en iyi kadın video ödülünü alan klip:

Muhteşem ötesinde bir şarkı gerçekten, çok değişik bir havada.
2-3 gündür en çok dinlediklerim arasında.
Ayrıca klip de tam uyumlu olmuş. Bu albümde Beyoncé bi ayrı cool. :D

@OzaN @Harunnn60 @Forumdash @yigit_00
Konusunu biraz geç açtım dinlemişsinizdir, yorumlar nasıl. :D

Muhteşem ötesinde bir şarkı gerçekten, çok değişik bir havada.
2-3 gündür en çok dinlediklerim arasında.
Ayrıca klip de tam uyumlu olmuş. Bu albümde Beyoncé bi ayrı cool. :D

@OzaN @Harunnn60 @Forumdash @yigit_00
Konusunu biraz geç açtım dinlemişsinizdir, yorumlar nasıl. :D
Aynen dinlemiştim ilk cıktığı an ama ben ne bileyim daha kıpır kıpır şarkı bekliyordum ki Lemonde albümü benim hiç ilgimi çekmedi:X

Bu arada önceki albümünde tüm klipleri yayınlayan beyonce bu sefer klip yerine HBO'ya belgesel tadında bişey yapmiş klipleri öyle yayınlamiş sanırım(b)

Çok ilginç bir çalışma olmuş, ilk kez dinledim. Klip gerçekten çok iyi de şarkı ne bileyim tam şarkı değil de farklı bir tür denemesi gibi. :)

Bu kadın niye abartılıp duruyor. Bildiğin müsvedde. Hiç sevmiyorum.😡
Poposu dışında birde kocası var. Seside hiç beni açan renkten değil. Kaplan gibi görüntüsüne yakışan bir ses var. Tam itici yani.:F

Dinlerken hoşuma giden tek bir şarkısı var oda Haunted.:bhr: Oda efsane zaten. Başkada yok.:F

Bu kadın niye abartılıp duruyor. Bildiğin müsvedde. Hiç sevmiyorum.😡
Poposu dışında birde kocası var. Seside hiç beni açan renkten değil. Kaplan gibi görüntüsüne yakışan bir ses var. Tam itici yani.:F

Dinlerken hoşuma giden tek bir şarkısı var oda Haunted.:bhr: Oda efsane zaten. Başkada yok.:F
Yuh, sen geri mi döndün 😱😱

Geri dönmek için yaptığın yorum bile uyuzluk dolu ayrıca. :F Kendisi güzel, sesi güzel, albümü güzel, abartmayacağız da ne yapacağız :F:F

Yuh, sen geri mi döndün 😱😱

Geri dönmek için yaptığın yorum bile uyuzluk dolu ayrıca. :F Kendisi güzel, sesi güzel, albümü güzel, abartmayacağız da ne yapacağız :F:F

Güzel değil kendisi bir kere. Biraz kalas vari duruyor vücudu ve tipi :A Sesinin reni hoşuma gitmiyor. canlandırıp irkmiyor beni :F