'Beykoz Üniversitesi'nin Düzenlendiği 'Gençlerin Aşka Bakışı' Anketi Sonuçlandı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,789
Reaksiyon puanı
56,990
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
'Beykoz Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi' tarafından dokuzuncusu düzenlenen 'Gençlerin Aşka Bakışı 2020' konulu anket sonuçlandı.

askdizisi.jpg


17 - 27 yaş aralığında 1.152 öğrencinin (yüzde 48.9'u kadın, yüzde 44.7’si erkek ve yüzde 6.3’ü LGBTİ bireyler) internet üzerinden katıldığı ankette en beğenilen aşk dizisi yüzde 19.5 oy oranıyla Kanal D'nin sevilen dizisi 'Afili Aşk' oldu, yüzde 11.9 oy oranıyla reyting yarışına yenik düşen ve yayından kaldırılan 'Ferhat ile Şirin' ikinci sırada yer aldı.

En beğenilen aşık çift ise yüzde 18.5 oranıyla Ayşe ve Kerem (Afili Aşk) olurken, yine yüzde 13 oranıyla Banu ve Ferhat (Ferhat ile Şirin) oldu.

En beğenilen aşk sahnesi ise FOX'un başladığı günden itibaren reytinglere damga vuran dizisi Mucize Doktor'da Ali ve Nazlı’nın birbirlerine dokunmadan dans ettikleri sahne oldu. Açık uçlu sorulan bu soruda gençler yüzde 27 oy oranıyla Nazlı ile Ali'nin dansı yanıtını verdi.

Sosyal medyada en beğenilen aşık çift ise Pelin - Anıl Altan oldu. Altan çiftini, yüzde 21.6 oranla Arzum Onan - Mehmet Aslantuğ, yüzde 20 oy oranıyla Fahriye Evcen -Burak Özçivit çifti takip etti.

Başrollerini Mert Turak ve Biran Damla Yılmaz'ın paylaştığı 'Mucize Aşk: 2' filmi ise yüzde 33 oy oranıyla gençlerin en beğendiği aşk filmi oldu. Murat Boz ve Seda Bakan'ın yer aldığı 'Öldür Beni Sevgilim' yüzde 20.4 oy oranıyla en beğenilen ikinci aşk filmi oldu.