Beyaz'dan İtiraf

Cenation

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
251
Puanı
454
Beyazıt Öztürk'ten diziyle ilgili itiraf geldi.

"Yalan Dünya" dizisinin Rıza'sı Beyaz'ın dizideki performansını yeterli bulmadığı konuşuluyor.

Dizinin Orçun, Açılay, Emir, Nurhayat, Deniz, Bora ve Selahattin gibi karakterlerinin öne çıktığını ancak kendi karakterinin patlama yaratmadığını gören Beyaz'ın, iddiaya göre sette "Abi ben olmadım galiba" dediği öğrenildi.

BEYAZ'A MORAL VERDİLER

Ancak Gülse Birsel başta olmak üzere set ekibinin "Olur mu öyle şey, gayet iyisin" diyerek ünlü şovmene moral verdiği de ifade ediliyor.

Beyaz daha önce "Biz Size Aşık olduk", "Karım ve Annem" dizilerinde ve aralarında "Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?" ve "Nihavend Mucize" gibi çok sayıda filmde de rol almıştı.

biz bunu dizi ilk basladiginda soyledigimizde burda herkes bizi aforoz etti. beyaz bile kabul ediyor ama burdaki beyaz fanatikleri kabul etmiyor
)))))))

İyide Beyaz'ın karakterinin patlama yapacak bi şeyi yok ki

İyi sahneler yazılmıyor ki Rıza karakterine.

İlk bölümlerde 1-2 sahnesi çok iyiydi ondan sonra komedi anlamında baya zayıf kalıyor sahneleri

hala beyazi savunuyorsunuz yahu
)))))) adam oyuncu degil.berbat oynuyor sanki bartua gupse ozaya cok.super sahneler yaziliyor. dizide kimseye iyi bisey yazilmiyor millet avrupa yakasi hatrina bakiyoriste

Dizinin komedi kalitesi harbidende düşmeye başladı.Beyazın zaten oyunculuk yeteneği yok ki.İyi sahneler yazsalarda ben başarılı olacağını veya büyük bir patlama yaşanacağını sanmıyorum.

O Art Director olduğu bölümde güzeldi aslında.Ama ondan sonra çok sönük sahnelerde oynadı.

Neresi tutmadı ya, arkadaşlar bile benimle dalga geçerken nuğhayat diyorlar

ssnınle degıl beyazın r lerı ıle alay edıyorlar
))))) beyaz kendısı dıyor olmadı dıye ama beyaz hayranları ısrarlı sanırım
)))))

beyazın oyunculuğu yetersiz olmamış ama yinede idare eder çıkmasına gerek yok ..

Bence de olmadın. Bir Ata Demirer değilsin