Beyaz Yalan'dan Gün ve Saat Değişikliği!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
thumbnail_1427654594.jpg

Show TV'nin yayın hayatına geçtiğimiz hafta başlayan dizisi Beyaz Yalan, gün ve saat değiştirdi!

Pazartesi akşamları 20.00'de yayınlanan yapım, bundan sonra Güldür Güldür Show'un ardından, Cuma 23.15'te ekranlara gelecek. Başrollerini sevilen oyuncular Deniz Baysal ve Kutsi'nin paylaştığı dizi, Alara ve Melek isimli birbirine tıpatıp benzeyen iki genç kızın yaşamlarını değiştirme öyküsünü anlatıyor. Yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman'ın üstlendiği dizide Ege Aydan ve Ebru Aykaç gibi isimler de yer alıyor.

Daha 2. bölümden yapılan bu değişikliğin reytinglerde olumlu bir etkisi olup olmayacağı ise merak konusu. Bilindiği gibi yapım büyük umutlarla başlamasına rağmen çok kötü sonuçlar almış ve büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

Beyaz Yalan, yeni bölümüyle Cuma 23.15'te Show TV'de!

Son düzenleme:
Oo 2.bölümden fişi çekilmiş Ezra gibi olacak herhalde sonu. :)

Show TV'nin yayın hayatına geçtiğimiz hafta başlayan dizisi Beyaz Yalan, gün ve saat değiştirdi!

Pazartesi akşamları 20.00'de yayınlanan yapım, 2. bölümünden itibaren Cuma 23.15'te ekranlara gelecek. Başrollerini Deniz Baysal ve Kutsi'nin paylaştığı dizi, Alara ve Melek isimli birbirine çok benzeyen iki kızın yaşamlarını değiştirme öyküsünü konu alıyor. Daha 2. bölümden yapılan bu değişikliğin reytinglerde olumlu bir etkisi olup olmayacağı ise merak konusu.

Beyaz Yalan, Cuma 23.15'te!
tahminen sana bir sır verceğim gelecek @aserat54 @Bully

Daha 2. bölümde PT2'ye atmaları çok yanlış olmuş. Cumartesi PT1'de denenebilirdi.
Ama Cuma Pazartesi'nden daha iyi gideceği kesin, hatta sürpriz yapıp Güldür Güldür'ün ardından iyi bile gidebilir

Dizinin tutmayacaği belliydi sağlık olsun deniz baysal ntcyi birakmali 😉

Güldür Güldür'e güvenip böyle bir hamle yapılmış ama ben Pazartesi az da olsa yükseleceğini düşünüyordum.

Çok yanlış bir karar olmuş bence ama zaten dizi güzel değildi haftaya final haberini alabiliriz.

Bence bir hafta daha değişmemeliydi ama dizi kötü yükselmezdi zaten, oysa fragmanlarını beğenmiştim. :)

Dizi daha başlamadan, diziden umutlu değildim zaten. Ama bu kadar erken beklemiyordum. Geçmiş olsun.