Beyaz Yalan Yayından Kaldırıldı!

Yanlış güne, yanlış zamana denk geldi. Ekranlar fazlasıyla dolmuştu.

Cuma pt-2'de de tutunamayabilirdi bu sezon pt-2'de tutan dizi olmadı.

Sağlık olsun diyelim.
Cuma ama en doğru gündü fena gitmezdi bence neyse Deniz Baysalı romantik komedide gormek isterim Umarım iddalı projeyle anlaşır

yalanın pembesi olur beyazı olmaz isimden kaybetti bence)))

İsim gayet iyi.
Kanaldan kaybetmiş olmasın
Kanallık sorun diğil asla vazgeçmem acil aşk aranıyorla aynı başladı nasıl olduda onlar ilgi çekti izlendi beyaz yalan 2 bile alamadı ismindede hata vardı @beyazsoy doğru söylüyor ama artık bu konular sıktı star fox olsa bile yine izlenmezdi

Saçma sapan isimli diziler de tuttu. İsimle pek ilgisi yok bence,
İsim dikkat çekiciydi,izlenebilirdi.
Ayrıca o kadar günüyle oynadılar pt2 ye attılar.
Bahsettiğin diziler sabit kendi gününde ilerliyorlar.
ve bu dizinin günü de kolay değildi(yanılmıyorsam pazar günüydü izlemediğim için,tam bilmiyorum)

Evet günü çok yanlıştı İlk Pazartesi sonra Cumartesiye kaydırıldı dizi çarşamba cuma günleri yayınlansaydi 2.40-2.65 yani bu reytingden fazla gelmesi imkansız olurdu çunki konusu artık sıktı ismi her ne kadar ili çekicide olsa kadro mesela sağlamdı yani en düşük 2.40falan her türlü bekleniliyordu ama saçma konusu yaktı diziyi

ben şaka yaptım ama ismi kötüydü tabi. isim diziyi anlatmalı mesela paramparça neyi anlattığı belli kara para aşk vs..

ben şaka yaptım ama ismi kötüydü tabi. isim diziyi anlatmalı mesela paramparça neyi anlattığı belli kara para aşk vs..
Tabiki doğru şimdi izleyci şuan dizilerden bunu istiyor aşk olsun izleyelim buda beyaz yalanda yoktu ilgi görmemesi normal ahahha [emoji23]

Onu bunu bilmem, dizi Kutsi için de olsa tutmalıydı

Onu bunu bilmem, dizi Kutsi için de olsa tutmalıydı [emoji38]
Ahaha evet Romantik Şarkıların prensi Kutsi dizi romantik olsaydı belki bir şansı ola bilirdi gerçekten kadro çok güzeldi konusu keşke farklı olsaydı NTC medya analamıyom hep neden bu konular çekiyor ya hah hep tekrarlıyor projelerini Ali Ayşeyi Seviyorun yeni versiyonunu Mutlu Ol Yeter ve buda tutmadi hep tekrar ahahha

Pardon ama alakası bile yok ! ACİL AŞK ARANIYOR aslında ACİL SERVİS ti bildiğiniz gibi ama format değiştirdi içeriği çok daha iyi olmasına rağmen ilk bölüm reytingi düşüktü sonra hem SHOW hem de Yapım Şirketi arkalarında durup sahip çıktılar SHOW TV hep reklam ve tekrarlarını yayınladığı için şu an 3 reyting civarı alıyor ama dikkat ettiyseniz BEYAZ YALAN için ASLA hiçbirini bile yapmadı ! Hatta daha da kötüsünü bile yaptı 2.bölüm itibariyle Yayın gününü değiştirerek !! Koskoca SHOW TV 20 yılllık geçmişin var ama bi kanal nasıl yönetilir daha haala anlayabilmiş değilsin UTAN !!!!! neyse.. Hadi tamam yayın gününü değiştir de 2.bölümden itibaren nedir yaa ?? Bi dur da izleyici alışsın değil mi ? Olmadı 3. de değiştir.. Hadi tamam bunu da geçtim. Peki PT-2 ye gönderip 22:30 da yayınlamanın mantığı nedir acaba ? Gecenin 01:00 i nde bitmesinin bir anlamı olmalı değil mi bizim çözemediğimiz ?? Sakıncalı sahne var içeriyor dersin anlarım başım üstüne ama o da yok ki ? Benim mantığım almıyor şahsen.. BEYAZ YALAN ın haftada 1 YENİ BÖLÜM ü yayınlanıyor sadece o kadar ! Bi tekrarı bile yok !! Ha geçen hafta vardı saat 23:45 te gece 2 gibi bitmişti artı18 içerikli ya !!!!! Sinir oldum resmen yaa.. Zaten foruma ilk haber de veren benim bu arada biliyorsunuz kaç gündür içimdeydi döküldüm artık buraya
Bundan 3 yıl önce Yine NTC MEDYA nın STAR TV için çektiği İBRET-İ AİLEM i de Star yayın gününü değiştirerek güzelim dizinin sonunu kendi elleriyle hazırlamıştı aynı KARDEŞ PAYI na yaptıkları gibi..! STAR Tv İBRET-İ AİLEM i bitirip yayından pat diye kaldırdığı için ben 2012 den beri STAR TV İZLEMİYORUM !!!!!

Haklısınız ama inaninki dizi hatalı yapımdı her türlü dizi izlenmezdi ilgi çekmedi hiç tekrarı gündüz kuşağı hafta sonu yayınladı kanal onda bile çok gerilerde kaldı ve kanal umudunu kaybetti bu yuzden bitirme kararına geldiler farklı bişey olsaydı belki tutardı

Hiç yükselecek gibi durmadı. Bekliyordum zaten.