Beyaz Yalan Yayından Kaldırıldı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1431018470.jpg

Show Tv'nin yeni ve iddialı dizisi Beyaz Yalan'a şok!

Başrollerinde Kutsi ve Deniz Baysal' ın bulunduğu Beyaz Yalan yayından kaldırıldı. Dizi Show Tv'nin yayın akışı ve diziler bölümünden kaldırıldı. Dizi pazartesi günü yayın hayatına başlamış fakat istenilen reytinglere ulaşamadığı için cumartesi gününe alınmıştı.

Yeni gününde de istenileni veremeyen dizi yayından kaldırıldı.

Son düzenleme:
Dizinin sevenleri için kötü bir haber, ama tutmayacağı daha en baştan belliydi. Geçmiş olsun.

Adını Feriha Koydumdan esinlenmişdi bazı sahneleri konusu çok başarılı kullanılmışdı ama artık izleyciyi kandırmak kolay diğil bu konular 2 kez daha yapıldı deniz baysalı yeniden romantik komedide gormek isterim

Bende bu kötü haberi kim verecek diyordum
İlk ben vermiştim dün akşam görmüştüm henüz hiçbir yerde bu haber yer almamışken :) En Son Dizi & TV Haberleri ne hemen yazdım malum 2 yıldır bu forumdayım 3-4 yıldır da üye olmadan takip ediyordum ama haala favori üye olup konu açamıyorum :( Tek izlediğim dizi BEYAZ YALAN dı o nu da SHOW TV mahvetti Yılbaşında EZRA ya yaptığı gibi..! :( :(

İlk ben vermiştim dün akşam görmüştüm henüz hiçbir yerde bu haber yer almamışken :) En Son Dizi & TV Haberleri ne hemen yazdım malum 2 yıldır bu forumdayım 3-4 yıldır da üye olmadan takip ediyordum ama haala favori üye olup konu açamıyorum :( Tek izlediğim dizi BEYAZ YALAN dı o nu da SHOW TV mahvetti Yılbaşında EZRA ya yaptığı gibi..! :( :(
Show Tv maalesef : ( Dizinin Show Tv'de yayınlanması hataydı ve bu tarz dizilere gereken önem verilmiyor zaten :(
İlk defa mesajına denk geldim,hiç yazmıyorsun @ahmetbayramm ,biraz daha aktif olabilsen ne güzel olur :lol:

Son düzenleme:
bir kez izledim 5 dk dayanamadim

Deniz bas rol icin cok yanlis secim.Hersey guzellikmi bu ulkede?Kutsi cok yanlis secim yapti

Kutsi dizi yönünden şanslı, ben yine tutturacağını düşünüyordum.

Yazık oldu, emekler yine boşa gitti.

Çok yanlış bir güne denk geldi Pazartesi hiç şansı yoktu. :)