'Beyaz Yalan' Saat Değiştirdi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1427654594.jpg

Show TV'nin yeni başlayan dizilerinden Beyaz Yalan saat değiştirdi!

Cumartesi akşamları 20.00'de yayınlanan yapım, bundan böyle 22:30'da ekranlara gelecek.

Başrollerini sevilen oyuncular Deniz Baysal ve Kutsi'nin paylaştığı dizi, Alara ve Melek isimli birbirine tıpatıp benzeyen iki genç kızın yaşamlarını değiştirme öyküsünü anlatıyor.

Beyaz Yalan, yeni bölümüyle Cumartesi 22:30'da Show TV'de!

Öncesinde Bugün Yıldız Benim eleme gecesi yayınlanacaktır. Netleşirse konuya ekleriz.

Bugün Yıldız Benim varsa büyük ihtimal ondan dolayıdır, Show'un PT2'ye atacak dizisi yok şuanda :D

çok harika bir dizi umarım yeni saatinde hakeden reytingleri alır,

izlemeyenlerede tavsiye ediyorum

sen kore dizilerini seviyorsun sanırım? :D
inanki bu dizinin kore uyarlaması olduğunu bilmiyordum ancak ilk bölümünü rast gele izledim zaten kutsi ile deniz baysalı görünce diziye şans verdim ama gerçekten heyacanlı ve güzel bir dizi,

kore dizisine gelirsek bir aşk hikayesini izlemişliğim var oda güzeldi ama türkiyede pek tutmuyor malesef kurt seyit şura vakası gibi

inanki bu dizinin kore uyarlaması olduğunu bilmiyordum ancak ilk bölümünü rast gele izledim zaten kutsi ile deniz baysalı görünce diziye şans verdim ama gerçekten heyacanlı ve güzel bir dizi,

kore dizisine gelirsek bir aşk hikayesini izlemişliğim var oda güzeldi ama türkiyede pek tutmuyor malesef kurt seyit şura vakası gibi
bu da kore uyarlamasıymış. bu zaman kadar uyarlanan hiç bir kore dizisi tutmadı ama çok iyi oluyorlar. yakında yine bir aşk hikayesi'nin yapımcısı kore uyarlaması çekeceklermiş, full house diye bi dizi.

Dizi bakalım kaç bölüme kaldırılacak,kaldırılmasa iyi olurdu..