Beyaz Show'un Saati Değişti!

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
Geçen hafta yeni sezonu iyi reytinglerle açan Beyaz Show'un saati bu hafta yarım saat daha geçe alındı!

Geçen sezon 23:15'te ekrana gelen program geçen hafta 00:00'a alınmıştı. Program bu sefer canlı yayınla 00:30'da ekrana gelecek!

Gökhan Özen ve "Benim Hala Umudum Var" dizisinin oyuncularının konuk olacağı Beyaz Show yarın gece 00:30'da Kanal D'de!

@OzaN @denizz19

Uzun süre bu şekilde devam etmez bence, sezon içerisinde tekrar 23.15'e alınacaktır. :)

Umarım 1'e alınmaya falan kalmazlar.:)
Tekrar eski saatine döner en kısa sürede inşallah.:):)

Yuh diyorum başka bir şey demiyorum. Kanal D'nin şu an yayınlanan en marka yapımıdır Beyaz Show. Nedir bu haksızlık?

Lordly olsa Kanal D'ye neler derdi şimdi. :D Kıymeti bilinmiyor programın nasıl olsa elimizin altında mantığı var. :)

Okan bayulgeni barındırmadılar sıra beyazıtda :(
Kanal D Show proğramlarına hele ki geceyse önem veriyor .
Gene izlerim .d :D

Beyaz isyan etti 12buçuğa aldılar.
Bakalım simdi ne diyecek :D

BHUV da bitecek mi ne neden geldi ki Beyaz Show'a :kiki::kiki:

Ne yapıyorsun be Kanal D? Kim izleyecek o saatte Beyaz'ı. Şu Kayıp'ı tutturmak için atmadıkları takla kalmadı arkadaş ya.

Uzun vadede bu şekilde devam edeceğini düşünmüyorum. Kayıp'a başka bir gün ayarlanacaktır. :)

Ama böyle olması benim için daha iyi. 23.30'da Ben de Özledim var, Beyaz'ın daha az kısmını kaçırmış olurum. :):)

Kanal D çok yanlış yapıyor adam espriyle karışık saatine isyan ediyor onlar inadına yapıyormuş gibi daha geçe alıyor. Beyaz bir gidiyorum dese havada kapacak kanal çok elinde tutmalı Kanal D . :D

demiştim dimi @sürgünüm beyazshow sabah namazına bitecek işte kitlesi de namaza kalkan teyzeler olacak diye :F

beklenen bir durumdu yd 120 dk bölüm+30 dk reklam kayıp 105 dk bölüm+30 dk reklam :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy